Newsroom

Newsroom

Η Netflix "άδειασε" τον Κέβιν Σπέισι

Η «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων που ακολούθησε η καταγγελία ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του από τον Κέβιν Σπέισι, προκάλεσε την οριστική διακοπή της συνεργασίας του με το Netflix.

59fd67191dc524910a8b4567 1

Ο όμιλος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του ηθοποιού από το House of Cards, του οποίου είναι πρωταγωνιστής, ενώ οι σε βάρος του κατηγορίες δεν σταματούν.

«Το Netflix δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του House of Cards, αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραγωγής MRC (που συγχρηματοδοτεί τη σειρά) το χρονικό αυτό διάστημα για να κάνουμε μια αποτίμηση και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε», ανέφερε ο όμιλος, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στη σειρά.

Το Netflix δεν θα μεταδώσει ούτε την ταινία «Gore» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κέβιν Σπέισι και η οποία πραγματεύεται τη σχέση ενός νεαρού άνδρα με τον διάσημο συγγραφέα Γκορ Βιντάλ και η οποία επρόκειτο να προβληθεί μέσα στο 2018.

Από τις αρχές της εβδομάδας, οι κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις έχουν αυξηθεί σε βάρος του σταρ του Χόλιγουντ, βραβευμένου με δύο ‘Οσκαρ, στη Βρετανία και στις ΗΠΑ. Ορισμένες από τις κατηγορίες αυτές αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και μια μεταξύ αυτών αφορά απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου ανηλίκου.

Ο εκπρόσωπος του Σπέισι διέκοψε τις σχέσεις μαζί του την Πέμπτη και δεν είναι γνωστό ποιός τον εκπροσωπεί σήμερα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…