Η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στη δολοφονία του φοιτητή

Στα χέρια του ιατροδικαστή βρίσκεται η σορός του άτυχου φοιτητή, ενώ σε συνδυασμό με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα αποκαλύψουν πολλά για τα αίτια της δολοφονίας.

5a1a9a1e1dc5243a4f8b4567

Φως στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου -που εντοπίστηκε, την Κυριακή, νεκρός σε απόκρημνη περιοχή στη Χώρα της Καλύμνου– αναμένεται να ρίξουν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών και ο ιατροδικαστής που είναι ήδη στο νησί. Πολλά αναμένεται να εξηγηθούν και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του φοιτητή.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως ενδεχομένως έχει πυροβοληθεί, ωστόσο για να είναι σίγουροι αναμένουν την αυτοψία. Υπενθυμίζεται πως είχαν βρεθεί παπούτσια και κάλτσες του παιδιού, 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου, που τα είχε αναγνωρίσει η οικογένεια, τα οποία ενδεχομένως απλά να έμοιαζαν τελικά, αφού φορούσε ένα παπούτσι το θύμα.

Εντύπωση προκαλεί πως το σημείο είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες και δεν είχε εντοπιστεί ο άτυχος νέος. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν είχε γίνει αντιληπτός ή ότι ο δράστης ή οι δράστες τον έσυραν εκ νέου από το σημείο του φονικού.

Μάλιστα, από τις Αρχές πιστεύουν πως ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι του, τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, κατά τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής.

Οι έρευνες γίνονται προς πάσα κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένων των κυνηγών που είχαν βγει στο βουνό εκείνη την ημέρα και εξετάζεται βεβαίως η πιθανότητα ο άτυχος νέος να έπεσε άθελά του πάνω σε κάποια παράνομη συναλλαγή με μοιραία για εκείνον αποτελέσματα, αφού η ευρύτερη αυτή περιοχή θεωρείται αρκετά κακόφημη και συχνάζουν εκεί τοξικομανείς και άτομα που διακινούν ναρκωτικά. Όπως και να έχει οι απαντήσεις αυτού του φρικτού εγκλήματος κρύβονται στο νησί.


Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…