Η Φώφη Γεννηματά μίλησε για τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

58bff10d1dc5242f278b485c

Ερωτηθείσα συγκεκριμένα σχετικά με το ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της, η κ. Γεννηματά απάντησε: «αναμφίβολα η περιπέτεια της υγείας μου. Με τα παιδιά τόσο μικρά η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Δεν έχασα όμως ποτέ το θάρρος και την αισιοδοξία μου. Δεν το έβαλα κάτω ούτε στιγμή. Πάλεψα σκληρά και σήμερα είμαι εδώ και συνεχίζω να παλεύω γι’ αυτά που αξίζουν στη ζωή».

«Αυτό που με δίδαξε είναι ότι η ζωή είναι ωραία. Έμαθα να μην χάνω στιγμές. Να απολαμβάνω το σήμερα. Να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να προσβλέπω στο αύριο. Ζω σε ρυθμούς τρέλας στην καθημερινότητα μου αλλά είναι επιλογή μου» συμπλήρωσε, για να καταλήξει τονίζοντας:

«Μίλησα ανοιχτά γιατί πιστεύω ότι πρέπει να σπάσουμε τα ταμπού γιατί έτσι βοηθάμε άλλες γυναίκες πριν από όλα να έχουν το νου τους στην πρόληψη και ταυτόχρονα πολλές που μπαίνουν σε αυτή την ιστορία έχουν ανάγκη να ακούσουν κάτι θετικό, ότι δεν τελείωσαν όλα. Βρήκα μεγάλη βοήθεια και διδάχθηκα πολλά από άλλες γυναίκες που είχαν περάσει τα ίδια και όμως ήταν όρθιες, γερές και συνέχιζαν τη ζωή τους. Πρόληψη και αισιοδοξία».

Μιλώντας εν τω μεταξύ για τα λάθη που έκανε από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΣΟΚ, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απάντησε ότι «δεν υπάρχει κανείς που να μην κάνει λάθη, όμως προτιμώ να στέκομαι στα θετικά. Η παράταξη μας έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος. Μας ακούν ξανά. Επιστρέφουν πολλοί και νέοι άνθρωποι δουλεύουν γι’ αυτή. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα και χαίρομαι γιατί πιστεύω ότι έχουμε να δώσουμε πολλά στον τόπο».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…