Newsroom

Newsroom

Η επιθυμία της αεροσυνοδού σύμβολο των επιθέσεων στις Βρυξέλλες

Η φωτογραφία της τραυματισμένης και τρομαγμένης αεροσυνοδού Nidhi Chaphekar, έκανε το γύρο του κόσμου μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών στις 22 Μαρτίου του 2016.

5ab237a01dc524910b8b467a

Η ίδια δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ στην δουλειά της μετά το σοκ που υπέστη ωστόσο, προσπαθεί να ξαναβρεί το χαμόγελό της.

«Η αγάπη που δέχομαι από τους ανθρώπους μου δίνει φως, όπως σε ένα φυτό. Αν ασχολείστε μαζί του, αν το στρέφετε προς το φως και του δίνετε αέρα, τότε αυτό λάμπει περισσότερο από τα άλλα. Εγώ είμαι αυτό το ευτυχισμένο φυτό που βλέπει το φως» δήλωσε στο βελγικό κανάλι RTL TVI.

Η αεροσυνοδός Νίντι Τσαπχεκάρ με τους Βέλγους μονάρχες, Φίλιππο και Ματθίλδη


Επίσης, η Nidhi Chaphekar δήλωσε πως αναζητά έναν άνδρα που ήταν παρών στο χολ του αεροδρομίου και την βοήθησε μετά την τρομοκρατική επίθεση.

«Φορούσε ένα λευκό πουκάμισο που έγραφε «Βρυξέλλες». Ήταν ξανθός, κοντός και πολύ αδύνατος. Με φρόντισε, καθώς και άλλα 5 άτομα. Μας είπε «μείνετε εδώ, όλα θα πάνε καλά». Θα ήθελα πραγματικά να τον συναντήσω» είπε.

Υπενθυμίζεται πως στην τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια σκοτώθηκαν 32 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 320.

Η Nidhi Chaphekar αεροσυνοδός τότε της Jet Airways είχε τραυματιστεί σε μία από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, όπου βρισκόταν καθώς ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί με τους συναδέλφους τους σε μια πτήση προς τις ΗΠΑ.

Υπέστη σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύτηκε στο Βέλγιο προτού επιστρέψει στην Ινδία.


Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…