Newsroom

Newsroom

Η Elpedison εγκαινίασε τα Νέα της Γραφεία

Η ELPEDISON, ο εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές που δίνουν πραγματικό όφελος στον τελικό καταναλωτή, εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στο Μαρούσι, Αμαρουσίου Χαλανδρίου 18-20, με το μήνυμα «Νέα Γραφεία - Νέα Ενέργεια».

5800af3d1dc5245c238b47a9

Ο νέος χώρος στέγασης καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της ELPEDISON σε θέσεις εργασίας ενώ, παράλληλα, εξασφαλίζει στην Εταιρεία το χώρο που απαιτεί η αναμενόμενη ανάπτυξή της, μέσω του οράματος που από κοινού μοιράζονται τόσο οι Μέτοχοι όσο και οι εργαζόμενοί της.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και από τους 3 Μετόχους της Εταιρείας, τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, την ιταλική εταιρεία EDISON και τον Όμιλο Ελλάκτωρ. Επιπλέον, το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι Πρεσβειών, μεγάλοι επιχειρησιακοί πελάτες, πολλοί προμηθευτές και συνεργάτες της Εταιρείας απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και φορείς από τον εμπορικό κόσμο.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ELPEDISON, κ. Σπύρος Ανδρεάς, «Η εγκατάσταση της ELPEDISON στα νέα αυτά γραφεία, είναι για όλους μας σημαντική. Σηματοδοτεί τη συνεχή ανοδική μας πορεία και το στόχο μας για περαιτέρω ανάπτυξη στην ελληνική αγορά, τόσο στον τομέα της παραγωγής όσο και στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος».

Στα πλαίσια των Εγκαινίων, ανακοινώθηκε η επίτευξη ενός σημαντικού στόχου της Εταιρείας. Η ELPEDISON, με τους 50.000 μετρητές πελατών που την έχουν εμπιστευθεί για την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού ή της επιχείρησής τους αποτελεί το ΝΟ. 1 εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος σε αριθμό πελατών, στην ελληνική αγορά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Michel Piguet, στο χαιρετισμό του «Σήμερα, είμαστε περήφανοι να αποτελούμε τον Εναλλακτικό Προμηθευτή με το αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο πελατών, χάρη στην ενέργεια όλων των πελατών μας!» και, όπως τόνισε, «Συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά».

Η ELPEDISON θα εξακολουθεί να βρίσκεται πάντα δίπλα στους τελικούς καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και καινοτόμες υπηρεσίες, που αξιοποιούν την τεχνολογία προς όφελος του πελάτη.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό