Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της: Έβαλαν στο στόχαστρο τη Γεροβασίλη με ψεύτικη είδηση από το tovatraxi.com

Η σελίδα tovatraxi.com είναι δημοφιλής στο ελληνικό διαδίκτυο για τις ψεύτικες – αστείες ειδήσεις που δημιουργεί. Στο πλαίσιο αυτό δημοσίευσε μια «είδηση» στις 18 Ιουλίου με τίτλο «Επίδομα χειρισμού σφραγίδας για τους υπαλλήλους του Δημοσίου ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη».

5811da371dc524dc198b468d

Το μένος ορισμένων μέσων για την κυβέρνηση δεν τους επέτρεψε δυστυχώς ούτε να διασταυρώσουν το γεγονός. Εκτός βέβαια αν δεν τους ενδιέφερε να το πράξουν. Κάπως έτσι πολλά από τα μεγάλα μέσα (βλ. protothema.gr ή iefimerifa.gr) αναμετέδωσαν την «αποκάλυψη» ότι σε νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ειδικό επίδομα «χειρισμού σφραγίδας και άλλων εργαλείων επικύρωσης εγγράφων» ύψους 50 ευρώ σε μηνιαία βάση.

Τον είδηση έγραψε πρώτος ο «Βηματοδότης» πλασάροντας το γεγονός ως αποκάλυψη, ενώ ακολούθησαν δεκάδες μέσα τα περισσότερα από τα οποία κατέβασαν την «είδηση» όταν ανακάλυψαν δεν είναι πραγματική. Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της λοιπόν. Και η προπαγάνδα το ίδιο βεβαίως! 



Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…