Newsroom

Newsroom

Η Coca-Cola με νέα συσκευασία, ίδια υπέροχη γεύση, και πιο… COOL από ποτέ!

Η Coca-Cola, το brand που δε μεγαλώνει ποτέ, μιλάει ακόμα πιο δυνατά στη γλώσσα του νεανικού κοινού, μεταμορφώνεται και γίνεται πιο… COOL από ποτέ! Φέτος, η Coca-Cola αντικαθιστά τα κουτάκια των 330ml με νέες και πιο μοντέρνες συσκευασίες, για όλες τις Coke επιλογές. Πιο ψηλό, πιο λεπτό, πιο social, πιο “WOAH”, αλλά με την ίδια υπέροχη γεύση, το αγαπημένο σου αναψυκτικό υπόσχεται να σου προσφέρει ακόμα πιο δυνατές στιγμές απόλαυσης!

5a9ea9701dc5240c138b4627

Οι νέες συσκευασίες Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Coca-Cola χωρίς θερμίδες και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια και Coca-Cola Zero Χωρίς Καφεΐνη, θα σου χαρίσουν στιγμές απόλαυσης, με λιτές γραμμές, μοντέρνο design και ακόμη πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι νέες συσκευασίες είναι ακόμα πιο φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς είναι πιο ελαφριές συγκριτικά με τις προηγούμενες, ενώ το λογότυπο του νέου application της Coca-Cola, “WOAH” (Where Only Awesome Happens), βρίσκει τη δική του θέση πάνω στα νέα κουτάκια, προσκαλώντας όλους τους Coke lovers σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση!

Ως ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά brands στον κόσμο, η Coca-Cola ακούει τις ανάγκες των καταναλωτών, οι οποίες αλλάζουν διαρκώς. Αυτή τη φορά, με επίκεντρο τους νέους, απαντάει με την πιο trendy επιλογή και σε παροτρύνει να επιλέξεις τη δική σου αγαπημένη γεύση, μέσα από τις πιο COOL συσκευασίες ever! Enjoy!

#TasteTheFeeling


Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό