Η Β. Κορέα απαντά στις ΗΠΑ με προπαγανδιστικά φυλλάδια – "Θάνατος στον τρελό παρανοϊκό Τραμπ!"

Λίγες μόνο ώρες μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον, πως ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ έχει δώσει εντολή να συνεχίσει τη διπλωματία με την Βόρεια Κορέα «μέχρι να πέσει η πρώτη βόμβα», ήρθε η «απάντηση» της Πιονγκγιάνγκ.

59e49d481dc5249c228b4607

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο με τη σειρά του το πρακτορείο NK News εμφανίστηκαν στο κέντρο της Σεούλ, ακόμη και κοντά στον «Μπλε Οίκο», το προεδρικό μέγαρο της Νότιας Κορέας, προπαγανδιστικά φυλλάδια τα οποία πιστεύεται ότι προέρχονται από τη Βόρειο Κορέα, μέσα από τα οποία ζητείται ο θάνατος του Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό αναφέρουν χρήστες των social media και άνθρωποι που τα βρήκαν.

«Θάνατος στον τρελό παρανοϊκό Τραμπ!» γράφει ένα από τα φυλλάδια. Δείχνει έναν στρατιώτη με όπλο στα χέρια, να συντρίβει με τη μπότα του το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ. «Πλήρης αποκεφαλισμός» αναφέρει η φράση που είναι γραμμένη σε άλλο σημείο. 


 Σε άλλο, ο Τραμπ εμφανίζεται ως σκύλος και αποκεφαλίζεται με ένα τσεκούρι. «Ας αποκεφαλίσουμε τον τρελό σκύλο Τραμπ προς χάριν ενός ειρηνικού και χωρίς πόλεμο κόσμου και της ανθρωπότητας».  


Και σε ακόμη ένα, ο Τραμπ εμφανίζεται ξανά ως πληγωμένος σκύλος και έχει στο στόμα του μια βόμβα που πάνω της γράφει «Πλήρης καταστροφή της Βόρειας Κορέας. «Ο τρελός Τραμπ, θα σκοτώσει 25.000.000 ανθρώπους στη Βόρεια Κορέα». «Είναι τρελός» και «Ο πόλεμος θα ξεσπάσει αν τον αφήσουμε» αναφέρεται επίσης.  


Είναι συχνό φαινόμενο να ρίχνονται προπαγανδιστικά φυλλάδια της Βόρειας Κορέας στη… γείτονά της. Συνήθως, στέλνονται με μπαλόνια πάνω από αποστρατικοποιημένες ζώνες.

Ανάλογα φυλλάδια έχουν εμφανιστεί ξανά. Αλλά αυτή τη φορά στοχοποιούν τον ίδιο τον Τραμπ

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» (video)

καλλιανος

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» (video)

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος βιώνει τον δικό του «Γολγοθά»…