Γυρνούν την πλάτη στην άμυνα της χώρας με πρόσχημα τη Σαουδική Αραβία

«Βλακώδη» χαρακτηρίζουν πηγές της πλειοψηφίας από την Επιτροπή Εξοπλιστικών την στάση ΝΔ, ΔΗΣΥ και Ποταμιού, καθώς και οι τρεις εκπρόσωποί τους δήλωσαν «παρών» για την αγορά ελικοπτέρων από τις ΗΠΑ και την πώληση οπλικού υλικού στην Αργεντινή, με πρόσχημα την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας.

587cc6b31dc524181d8b48d4

του Άγγελου Προβολισιάνου

Η συνεδρίαση της Επιτροπής έγινε στον απόηχο της ανάκλησης της συμφωνίας για την πώληση βλημάτων στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, την προηγούμενη εβδομάδα, και της καταγγελίας κατά του Άδωνη Γεωργιάδη για διαρροή πληροφοριών απ’ όσα διημείφθησαν στην κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση.

Πηγές τόσο από την αξιωματική αντιπολίτευση όσο και από ΔΗΣΥ – Ποτάμι, κάνουν λόγο για «ραγισμένο γυαλί που δεν ξανακολλάει» και έλλειμμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου μετά τα όσα έχουν καταγγελθεί κατά του υπουργού για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας.

«Δεν μπορεί να υπάρχει εμπιστοσύνη όταν κάθε μέρα έρχονται στη δημοσιότητα πτυχές του συγκεκριμένου προβλήματος» ακούστηκε από τη ΝΔ, η οποία με βάση το σκεπτικό αυτό δεν μπαίνει καν σε διαδικασία να συζητήσει όποιες άλλες συμφωνίες, ψηφίζοντας «παρών». 

Από την πλευρά της πλειοψηφίας, «βλακώδη» χαρακτηρίζεται η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, καθώς κατά τις ίδιες πηγές η άμυνα της χώρας δεν προσφέρεται για μικροπολιτικά οφέλη και επιδιώξεις.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…