Newsroom

Newsroom

GP Μαλαισίας: Δράμα Φέτελ, αγγίζει τον τίτλο ο Χάμιλτον

Καταστροφικά για τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τη Ferrari και ιδανικά για τον Λιούις Χάμιλτον και τη Mercedes εξελίχθηκαν οι κατατακτήριες για το Grand Prix της Μαλαισίας.

59cf92951dc5248c0c8b457c

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα εκκινήσει στο GP της Μαλαισίας τελευταίος λόγω μηχανικού προβλήματος στις κατατακτήριες. Από την άλλη πλευρά ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον ο οποίος προβλημάτισε στη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών, πήρε την pole position και έκανε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Eπιμέλεια: Βαγγέλης Σπυράκης

Ο Γερμανός πιλότος της Φεράρι αποχώρησε με ηλεκτρικό πρόβλημα στον τελευταίο γύρο ελεύθερων δοκιμών με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή κινητήρα πριν τις κατατακτήριες, ωστόσο η νέα μονάδα δεν έβγαλε πάνω από μισό γύρο στην Q1 και από τη στιγμή που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε γύρο εγκαίρως θα αρχίσει τελευταίος τον αυριανό αγώνα.

Ο Κίμι Ραϊκόνεν με τη δεύτερη Ferrari ακολούθησε, τις δύο επόμενες θέσεις πήραν οι Red Bull των Μαξ Φερστάπεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο, ενώ πέμπτος ήταν ο Βαλτέρι Μπότας, με τη δεκάδα να συμπληρώνεται από Οκόν, Βαντούρνε, Χούλκενμπεργκ, Πέρες και Αλόνσο.

Έτσι λοιπόν με το +28 να τον χωρίζει από τον Φέτελ, ο Χάμιλτον προβάρει πλέον ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…