Γλίτωσε τη "γκέλα" ο Ολυμπιακός

Αφού έχασε ευκαιρίες και πέναλτι με τον Φορτούνη, ο Ολυμπιακός δέχθηκε και γκολ στη μοναδική φάση του Λεβαδειακού, αλλά το λάθος του Επασί στο σουτ του Κούτρη τον γλίτωσε από γκέλα

5a1093bb1dc52401668b48c2

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή παρουσιάστηκε πολύ ορεξάτη και φρέσκια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, βάζοντας τους φιλοξενούμενους από το 25′ και έπειτα μέσα στα καρέ τους, ωστόσο λόγω της εξωπραγματικής εμφάνισης του Επασί, δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο δείκτης του σκορ έμεινε μόνο στο 1-0, χάρη στο γκολ του Ζιλέ στο 43′, αλλά φαινόταν ότι η διεύρυνση του προβαδίσματος ήταν θέμα χρόνου. 

Τη μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Φορτούνης στο 53′, όταν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Τριποτσέρης πάνω στον Κούτρη. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Λεβαδειακός στη μοναδική του φάση στο παιχνίδι στο 68′ ισοφάρισε σε 1-1 με την κεφαλιά του Γιακουμάκη. Τελικά, τα πολλαπλά εμφράγματα αποφεύχθηκαν στο 84′. Ο Κούτρης έπιασε ένα σουτ από πολύ μακριά και ο κορυφαίος -μέχρι τότε- του παιχνιδιού έκανε το μοναδικό του λάθος, στέλνοντας ουσιαστικά μόνος του την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του Ολυμπιακού, που πάτησε έστω και προσωρινά κορυφή. 

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…