Newsroom

Newsroom

"Γλίστρησε" και ο Σαμαράς από τις ευχές του Άδωνη (ΦΩΤΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί κάποτε ως στέλεχος του ΛΑΟΣ να βομβάρδιζε τον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο χαρακτήριζε φυγόπονο, από τότε ωστόσο που τον υπουργοποίησε, τον δέχθηκε στους κόλπους της ΝΔ και τον ανήγαγε σε παράγοντα της πολιτικής ζωής του τόπου έχει κάνει στροφή στην κολακεία, σε βαθμό που απορούν ακόμη και οι Νεοδημοκράτες.

587e223d1dc524d4778b4bf1

Μάλιστα, με αφορμή την ονομαστική εορτή του πρώην πρωθυπουργού ο κ. Γεωργιάδης αποφάσισε να του ευχηθεί μέσω twitter ώστε να μάθουμε κι εμείς την απεριόριστη αγάπη που τρέφει για τον Αντώνη Σαμαρά. «Καρφίτσωσε» δε το «τιτίβισμά» του στην κορυφή του προφίλ του ώστε να μην μπορεί να μας ξεφύγει η ευχή.

Έγραψε λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης «αγαπημένε μας @samaras_antonis Χρόνια Πολλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σ’ ευχαριστούμε για όσα έκανες για την Ελλάδα μας» και όπως καταλαβαίνετε δέχθηκε τα πυρά των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι διέκριναν μια διάθεση κολακείας του πρώην αρχηγού της ΝΔ.

«Πάρε και λίγο από το πλάι, από ότι βλέπω δεν γυαλίζει και άρα δεν έχεις γλύψει από ‘κει» ήταν μια από τις κορυφαίες απαντήσεις στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.


Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…