Newsroom

Newsroom

Γλέζος: Να συνεργαστούν τα κόμματα της Αριστεράς αν θέλουν να πέσει το καθεστώς του αφανισμού του τόπου

«Θα γίνει εμφύλιος πόλεμος εδώ, ανάμεσα σε ποιους;» διερωτήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, μιλώντας «Στο Κόκκινο 105,5», σχολιάζοντας…

glezos 7

«Θα γίνει εμφύλιος πόλεμος εδώ, ανάμεσα σε ποιους;» διερωτήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, μιλώντας «Στο Κόκκινο 105,5», σχολιάζοντας τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών Λ. Γρηγοράκου ότι αν η Ελιά καταψηφιστεί στις εκλογές, η χώρα θα μετατραπεί σε Ουκρανία.

Τόνισε πως ο στόχος της Αριστεράς είναι να βγάλει τη χώρα από την αφόρητη οικονομική κατάσταση και το σύστημα καταπίεσης, προτάσσοντας την ανάγκη καταψήφισης των κομμάτων της συγκυβέρνησης.   

Κάλεσε όλα τα κόμματα της Αριστεράς σε συντονισμό και συνεργασία «εφόσον πραγματικά θέλουν να πέσει το καθεστώς του αφανισμού του ελληνικού λαού και του τόπου».  Πρόσθεσε πως «ακόμα και αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει την απόλυτη πλειοψηφία στις εθνικές εκλογές, θα καλέσει ξανά τα κόμματα της Αριστεράς για να εκφράσουν στη πράξη τη βούληση του Ελληνικού λαού με απεξάρτηση από τα δάνεια, τη πολιτική υποταγή και οποιοδήποτε πολιτικό και οικονομικό παράγοντα με ανεξαρτησία της χώρας».

Τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας «εκφράζει το καινούργιο και τον πόθο του ελληνικού λαού και των αγωνιστών που επιζητούν τα ανεκπλήρωτα όνειρά τους να τα κάνουμε πράξη».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…