Γιούχαραν την Ιβάνκα που υπερασπίστηκε τον πατέρα της: Δεν είναι μισογύνης

Να υπερασπιστεί τον πατέρα της έσπευσε η Ιβάνκα Τραμπ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Βερολίνο έναντι των κατηγοριών σε βάρος του ότι είναι μισογύνης, έπειτα από σειρά αμφιλεγόμενων δηλώσεων εκ μέρους του.

58ff7da31dc524f1758b47b0

Η Ιβάνκα Τραμπ η οποία συμμετείχε στη σύνοδο W20 για την θέση των γυναικών στον κόσμο, μαζί με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, οργανώτρια της στρογγυλής τραπέζης, επισήμανε ότι ο πατέρας της «δίνει μεγάλη σημασία στις δυνατότητες των γυναικών».

«Σίγουρα, άκουσα την κριτική των ΜΜΕ, όμως γνωρίζω από την προσωπική μου πείρα ότι οι χιλιάδες γυναίκες που εργάστηκαν μαζί και για τον πατέρα μου εδώ και δεκαετίες επιβεβαιώνουν την πίστη του και την σταθερή του πεποίθηση για τις δυνατότητες που έχουν η γυναίκες και την ικανότητά τους να κάνουν τη δουλειά όπως οποιοσδήποτε άνδρας» πρόσθεσε.

Στο άκουσμα της συγκεκριμένης απάντησης, κάποιοι άρχισαν να γελάνε στο ακροατήριο, ενώ κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν σε ένδειξη αποδοκιμασίας.

«Καθώς είμαι η κόρη του, μπορώ να μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο, γνωρίζοντας ότι εκείνος με ενθάρρυνε και μου επέτρεψε να αξιοποιήσω τις δυνατότητές μου», σημείωσε η Ιβάνκα Τραμπ που πλέον έχει αναλάβει χρέη συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…