Γιλντιρίμ: Θα εξαλείψουμε κάθε είδους απειλή, αν χρειαστεί στο Αιγαίο

Απειλές εκτόξευσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ προειδοποιώντας ότι «το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας έχει τη δύναμη να εξαφανίσει κάθε είδους «κίνδυνο» στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο υπό οποιαδήποτε συνθήκη και συγκυρία».

5a92b6a71dc5242d3d8b4568

Μιλώντας στη διάρκεια των εγκαiνίων υποβρυχίου τρίτης γενιάς στον Μαρμαρά ανέφερε ότι «κανείς να μην κάνει λάθος υπολογισμούς». Η τουρκική εφημερίδα «Star» κάνει λόγο για προειδοποίηση του Τούρκου πρωθυπουργού προς την ελληνική πλευρά και τις δηλώσεις Βίτσα, που ανέφερε πως «οποιοσδήποτε επιχειρήσει τσαμπουκά στο Αιγαίο πρέπει να το σκεφτεί δύο και τρεις φορές»

«Ενώ η Τουρκία πολεμά την τρομοκρατία εντός και εκτός της, άλλοι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία, συνωμοτώντας…στη Μεσόγειο» πρόσθεσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Νωρίτερα ο Τουρκοκύπριος «υπουργός Οικονομικών και Ενέργειας» Οζντίλ Ναμί είχε ζητήσει συνδιαχείριση ή πάγωμα του ενεργειακού σχεδιασμού μέχρι τη λύση του Κυπριακού και τόνισε σε συνέντευξή του ότι η Τουρκία είναι σε θέση να εμποδίσει με το πολεμικό ναυτικό της προγραμματισμένες γεωτρήσεις σε όλα τα τεμάχια της ΑΟΖ.

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…