Newsroom

Newsroom

Γιατί ο "Ζιζού" δάκρυσε on camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να «κρατήσει» τα δάκρυά του ο Ζινεντίν Ζιντάν.

59ad5f941dc524bb478b4633

Ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής και πλέον μεγάλος προπονητής, συγκινήθηκε όταν είδε σε βίντεο μια παλιά συνέντευξη του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο «Ζιζού» παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Telefoot.

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να τού λέω ότι τον αγαπώ. Κι αυτόν και τα εγγόνια μου. Οταν τους τηλεφωνώ, τούς το λέω συνέχεια. Και πριν, και μετά και για πάντα…». Αυτά ήταν τα λόγια του πατέρα του Ζιντάν, Σμαϊλ τα οποία τον έκαναν να δακρύσουν.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θυμήθηκε τα παιδιά του χρόνια, τους γονείς Σμαϊλ και Μαλίκα, που έφυγαν από την Αλγερία το 1953 και εγκαταστάθηκαν στη Γαλλία. Έντιμοι άνθρωποι που δούλευαν σκληρά ώστε ο «Ζιζού» και τα αδέλφια του να μην στερηθούν τίποτα, έστω κι αν ζούσαν ως παιδιά στην Καστεγιάν, μια από τις πιο κακόφημες περιοχές της Μασαλίας.

Η κουτουλιά στον Ματεράτσι

Ο γαλλοαλγερινός κλήθηκε να σχολιάσει, με «κρύο αίμα» πια, την τελευταία πράξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, που ήταν η αξέχαστη «κεφαλιά» στο στήθος του Ματεράτσι, στον τελικό του Μουντιάλ 2006.

«Δεν αισθάνομαι υπερήφανος για την πράξη αυτή. Νοιώθω άσχημα απέναντι σε όλους όσοι κάνουν το ποδόσφαιρο διαφορετικό, αλλά είναι μέρος της καριέρας μου, οφείλω να το αποδεκτώ αφού υπήρξαν και πράγματα που δεν ήταν ευχάριστα» είπε ο «Ζιζού» που ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία με εντυπωσιακές επιτυχίες και επτά τρόπαια μέσα σε 18 μήνες! 



Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…