Newsroom

Newsroom

Γιατί ο Γκάρι Λίνεκερ βγήκε στην εκπομπή του φορώντας μόνο το εσώρουχο του (βίντεο)

Στις 14 Δεκεμβρίου του 2015 η Λέστερ κέρδισε στο King Power Stadium με 2-1 την Τσέλσι, ήταν πρώτη στη βαθμολογία και πολλοί άρχισαν να μιλούν για τίτλο.

57b032121dc524a0228b4580

Ο Ρανιέρι εκείνη την περίοδο με την ομάδα του να είναι πρώτη μιλούσε για… σωτηρία, αλλά ο Γκάρι Λίνεκερ, άλλοτε επιθετικός των «Αλεπούδων» και νυν παρουσιαστής της εκπομπής Match of the Day στο BBC απλά έλεγε με βεβαιότητα ότι η Λέστερ δεν θα πάρει το πρωτάθλημα.

Κι ήταν τόσο βέβαιος που το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής είπε στους συμπαρουσιαστές του Άλαν Σίρερ, Ντάνι Μέρφι: «Βάζω στοίχημα ότι η Λέστερ δεν θα πάρει το πρωτάθλημα. Κι αν το πάρει εγώ θα εμφανιστώ στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν φορώντας μόνο το εσώρουχο μου».

Μάλιστα αργότερα όταν τελείωσε η εκπομπή, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, επανέλαβε την υπόσχεση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Στις 2 Μαΐου 2016 η Τσέλσι αν και έχανε 0-2, ισοφάριζε σε 2-2 την Τότεναμ κι εκείνο το αποτέλεσμα χάριζε και μαθηματικά τον τίτλο στην Λέστερ.

Μέσα στην παραζάλη των πανηγυρισμών, κάποιοι θυμήθηκαν το στοίχημα του Λίνεκερ με τον ίδιο να δηλώνει πως «θα τηρήσω το λόγο μου και θα το κάνω…».

Οι οπαδοί της Λέστερ έφτιαξαν πανό με τα οποία του πρότειναν τι να βάλει, η εταιρία Walkers (της οποίας αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στις διαφημίσεις της) τον τρόλαρε δημιουργώντας ένα ειδικό ψηφιακό πόστερ για την ώρα που «θα τα βγάλει όλα», ενώ το ίδιο έκανε και η πρώην σύζυγος του Ντάνιελ Μπουξ.

Όσο πλησίαζε η ώρα για την πρεμιέρα της εκπομπής τόσο μεγάλωνε και η διαδικτυακή συζήτηση για το τι τελικά θα συμβεί με τους υπεύθυνους προγράμματος του BBC να εκτοξεύουν το ενδιαφέρον στα ύψη όταν δημοσίευσαν μια φωτογραφία όπου σε μια κρεμάστρα υπήρχε ένα σώβρακο κι από πάνω η επιγραφή «Λίνεκερ».

Το βράδυ του Σαββάτου ο Γκάρι Λίνεκερ, λίγες ώρες μετά την έναρξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, στην πρώτη εκπομπή Match of the Day, εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό μποξεράκι που είχε επάνω του το σήμα της Λέστερ.

«Εγώ και το μεγάλο μου στόμα… Το είπα και θα το κάνω», είχε πει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι… Ε, λοιπόν το είπε και το έκανε και μαγκιά του!

«Αυτό που έγινε ήταν ένα μοναδικό αθλητικό θαύμα και γι’ αυτό το λόγο με βλέπετε με αυτή την αμφίεση», είπε ο Λίνκερ στην εισαγωγή του και σα να μην τρέχει τίποτα συνεχίσει κανονικά με την εκπομπή παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα της πρεμιέρας, ενώ την ίδια ώρα οι συμπαρουσιαστές του Άλαν Σίρερ, Ίαν Ράιτ με κόπο συγκρατούσαν τα γέλια τους.

Στο δεύτερο κομμάτι πάντως ο Λίνεκερ φόρεσε τα ρούχα του με τα οποία ολοκλήρωσε την εκπομπή.


Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…