Newsroom

Newsroom

Γιατί δεν…ανατράπηκε ο Πρετεντέρης, με τί απειλεί το MEGA;

Ενώ πριν από λίγους μήνες υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιάννη Πρετεντέρη να ολοκληρώνει τη συνεργασία του με το Mega,…

pretenteris 6

Ενώ πριν από λίγους μήνες υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιάννη Πρετεντέρη να ολοκληρώνει τη συνεργασία του με το Mega, αυτό φαίνεται πως άλλαξε τελικά…

Αιτία τότε, ήταν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, της εκπομπής του ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δευτεριάτικο βραδινό του ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Όπως είχε γράψει το περιοδικό πρώτο full life τον Απρίλιο του 2015, στέλεχος του εμπορικού τμήματος του καναλιού επικοινώνησε μ’ έναν εκ των μεγαλομετόχων, τον Σταύρο Ψυχάρη, αναλύοντας του την κατάσταση και… ούτε λίγο ούτε πολύ, του εξήγησε πως ότι το κέρδος που άφηνε το Κάτω Παρτάλι που προηγείτο, απορροφάται από τη ζημιογόνα πολιτική εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης, ΑΝΑΤΡΟΠΗ. «Χωρίς κέρδος κέρατα» όπως λαϊκά του το μετέφερε!

Τότε ο Σταύρος Ψυχάρης συναίνεσε στη διακοπή της εκπομπής, θέτοντας μοναδικό όρο να τον αφήσουν να ξεχειμωνιάσει! Να συνεχίσει άλλους τέσσερις μήνες, ολοκληρώνοντας μαζί με την συνεργασία και την τηλεοπτική σεζόν.

Όμως επτά μήνες μετά, φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξαν ξανά, καθώς μεσολάβησαν δυο εκλογικές διαδικασίες και ένα δημοψήφισμα και σήμερα να έχουμε για δεύτερη φορά μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που πιθανόν και αυτό να έπαιξε το ρόλο στην αλλαγή της λήξης της συνεργασίας του Γιάννη Πρετεντέρη με το Mega.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, φαίνεται πως έχει ξανά λόγο στο Μεγάλο κανάλι, καθώς οι πληροφορίες λένε, πως έχει ζητήσει πρώτον, η εκπομπή του να προβάλετε κάθε Τρίτη, για να μην είναι απέναντι από τους «Ράδιο Αρβύλα», καθώς στην περσινή σεζόν σημείωνε πάντα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης. Όποτε απ’ αυτήν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, η εκπομπή του ΑΝΑΤΡΟΠΗ θα προβάλλετε κάθε Τρίτη βράδυ.

Δεύτερον καθώς και επίσης σημαντικό για τον ίδιο, η εκπομπή του, που είναι ζωντανή, ο κ. Πρετεντέρης απαίτησε από τους ιθύνοντες του προγράμματος του σταθμού να ξεκινά ΑΚΡΙΒΩΣ στις 23:55, ενώ σε διαφορική περίπτωση, απείλησε ότι δεν θα βγαίνει στον αέρα.

Απ’ ότι φαίνεται δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η υπόλοιπη ροή του προγράμματος, αρκεί η δική του εκπομπή να βγαίνει ακριβώς στην ώρα της.

Πηγή: boxnews.gr

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.