Γιάννης Σμαραγδής: Ποια είναι η Έλενα Ακρίτα;

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής μετά την δριμεία επίθεση που άσκησε στους κριτικούς κινηματογράφου για τον ...Καζαντζάκη, έστρεψε τα «πυρά» του εναντίον και της Έλενας Ακρίτα

5a6c32381dc524ed508b4591

Ο σκηνοθέτης που μίλησε για «κακές ψυχές», «αισθητική της ξυρισμένης μασχάλης», «καθοδηγούμενους από σκοτεινούς μηχανισμούς», είπε πως είναι αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά. «Στη χυδαιότητα απαντάμε δικαστικά» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας μπροστά στην κάμερα του STAR.

Στα περί δικαστικής προσφυγής Σμαραγδή κατά των κριτικών κινηματογράφου είχε απαντήσει.. τότε και η δημοσιογράφος – συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η οποία έγραψε στο Facebook:..

«Ο Γιάννης Σμαραγδής κινείται νομικά εναντίον των κριτικών που έγραψαν άσχημα για τον ‘Καζαντζάκη’ του. Μάλλον δεν έχει δει την ταινία.»

Τώρα ο Γιάννης Σμαραγδής επανήλθε και μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε η ταινία του, στην εκπομπή “Happy Day”.

Όταν ο σκηνοθέτης ρωτήθηκε αν τον στεναχώρησαν τα αρνητικά σχόλια της Έλενας Ακρίτα απάντησε: “Ποια είναι αυτή; Είναι αυτή που έγραψε ένα αρνητικό σχόλιο για την κα Αρβελέρ. Αυτή την έχει δει την ταινία; Όσοι εκφράστηκαν αρνητικά για την ταινία στο διαδίκτυο δεν την έχουν δει. Την Έλενα Ακρίτα δεν την ξέρω ως αρθρογράφο, την ξέρω για πράγματα που έχει κάνει στην τηλεόραση. Καλό είναι να είμαστε λίγο καλύτεροι άνθρωποι όλοι»…

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους