Για τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη τώρα ο Καλογρίτσας είναι "κακός". Τότε όμως…

Η περίπτωση του Χρήστου Καλογρίτσα και του τρόπου με τον οποίο τον αντιμετωπίζει πρωτίστως η ΝΔ και δευτερευόντως τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι καταδεικνύει στη χειρότερη περίπτωση τη ροπή τους προς το ψέμα και στην καλύτερη την εξαιρετικά ασθενή μνήμη τους.

57e2c76e1dc5248d438b46f1

Ο Καλογρίτσας δεν είναι σε καμιά περίπτωση ένας επιχειρηματίας που ξαφνικά, με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, εμφανίστηκε στα πράγματα. Κι όμως, σήμερα για πρώτη φορά, γίνεται αντικείμενο επιθέσεων, πρώτα και κύρια από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του έναν εύκολο τρόπο να ασκήσει αντιπολίτευση. Κι αυτό διότι προσπαθεί να βρει τρωτά σημεία στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, τον οποίο κάποτε η ίδια η ΝΔ θεωρούσε επιβεβλημένο, αλλά τελικά ποτέ δεν τον υλοποίησε.

Φαίνεται όμως πως στη ΝΔ -και στο ΠΑΣΟΚ βεβαίως- ξεχνούν ορισμένα ιδιαιτέρως ουσιαστικά πράγματα. Διότι ο Χρήστος Καλογρίτσας, εκτός από τις κουμπαριές με τον Καμμένο και τον Σπίρτζη τις οποίες εντέχνως η αντιπολίτευση εμφανίζει ως διαπλοκή, έχει στενές σχέσεις και με τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Σχέσεις οι οποίες κρατούν από το μακρινό 1999!

Ποιος είναι ο Τάκης Θεοδωρικάκος; Εκ των στενότερων συνεργατών του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και ο άνθρωπος που το 1999 ίδρυσε μαζί με τον Χρήστο Καλογρίτσα την εταιρία δημοσκοπήσεων GPO, στην οποία παρέμειναν συνέταιροι μέχρι πρόσφατα. Έχει μάλιστα ενδιαφέρον ότι η εταιρία τους είναι από εκείνες που εμφάνιζαν διαρκώς τη ΝΔ (του Αντώνη Σαμαρά την περίοδο εκείνη) πρώτη στις δημοσκοπήσεις, ενώ στην πραγματικότητα κατέρρεε. Με απλά λόγια ο κατά τη ΝΔ και τους λοιπούς της αντιπολίτευσης «καναλάρχης του ΣΥΡΙΖΑ» είναι ο ίδιος άνθρωπος που υπήρξε στενός συνεργάτης και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Καλογρίτσας και Θεοδωρικάκος μάλιστα, είχαν πρόσφατα ένα τετ α τετ σε μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε αποκαλύψει με φωτογραφίες το σάιτ newpost.gr. Δεν έγινε ποτέ γνωστό το τι ακριβώς συζητήθηκε στη συνάντηση αυτή, αλλά οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι δυο τους δεν είναι απλώς γνωστοί, αλλά μάλλον καλοί φίλοι.

Ιδού οι φωτογραφίες




Οι σχέσεις Θεοδωρικάκου-Καλογρίτσα αποδεικνύουν αφενός ότι ο επιχειρηματίας κακώς χαρακτηρίζεται ως «εκλεκτός» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προκαλούν αφετέρου ερωτηματικά για τον ίδιο τον Μητσοτάκη, ο οποίος μετά την υπόθεση της Attica Bank και των θαλασσοδανείων που έχει πάρει το κόμμα του, σημειώνει και δεύτερο αυτογκόλ. Άραγε ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ενοχλείται από τις σχέσεις του κόμματός του και του συμβούλου του με τον… «καναλάρχη του ΣΥΡΙΖΑ»;  

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…