Newsroom

Newsroom

Γεωργιάδης: Θέλω να ψηφίσω το εφάπαξ βοήθημα

Την τροπολογία για το εφάπαξ βοήθημα σε συνταξιούχους θέλει να ψηφίσει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανέφερε στον ρ/σ Πρακτορείο FM, πρόσθεσε πάντως ότι δεν ξέρει τι θα αποφασίσει το κόμμα του.

584fcbda1dc524683f8b4768

«Προσωπικά θέλω να την ψηφίσω γιατί αυτά τα χρήματα τα χρειάζονται όσοι θα τα πάρουν και ακόμα περισσότεροι, αλλά δεν ξέρω, σήμερα θα αποφασίσει το κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η μονομερής κίνηση του Πρωθυπουργού, για τη διανομή των χρημάτων στους συνταξιούχους, αποτελεί καταπάτηση της συμφωνίας με τους δανειστές. «Η συμφωνία που έχει υπογράψει η κυβέρνηση προβλέπει την παροχή κοινωνικού μερίσματος, αλλά υπό προϋποθέσεις και αφού πιστοποιηθεί το πλεόνασμα από τη Eurostat», εξήγησε.

«Είχε Eurogroup τη Δευτέρα. Γιατί δεν ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση;» διερωτήθηκε και εκτίμησε ότι αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει αρνητικά τη διαπραγμάτευση.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…