Γεωργιάδης: Καραμανλής, Σαμαράς και Μπακογιάννη προδότες και εθνικά επικίνδυνοι (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται τελευταία διαλλακτικός. Ζητάει συγγνώμη για όσα στο πρόσφατο παρελθόν είχε πει για τους εβραίους, χαρακτηρίζει τον αντισημιτισμό απεχθή και παρουσιάζει μια στάση μετριοπαθή ως προς το Μακεδονικό. Ο οψίμως φιλελεύθερος αντιπρόεδρος της ΝΔ πριν από μερικά χρόνια είχε όπως φαντάζεστε τελείως διαφορετική άποψη.

5a6f184e1dc524e11e8b456a

Την εποχή που γι’ αυτόν το Μακεδονικό ήταν ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά ζητήματα, πρωθυπουργοί και υπουργοί της ΝΔ ήταν προδότες και ξεπουλούσαν τη Μακεδονία. Το παρακάτω βίντεο με μερικές από τις «καλύτερες» στιγμές του ακροδεξιού τότε Γεωργιάδη είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Για τον Άδωνη Γεωργιάδη του ΛΑ.ΟΣ ο Κώστας Καραμανλής έμεινε στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία, ενώ ήταν και ο άνθρωπος που το 2004 είχε κατά τον Άδωνη Γεωργιάδη απαγορεύσει στον κόσμο να κατέβει σε διαδηλώσεις. Ο Καραμανλής μάλιστα μαζί με τη Ντόρα Μπακογιάννη είναι εκείνοι που προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους τους.

Έλεγε για τους δύο παραπάνω και τη ΝΔ ο σημερινός αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι υποχώρησαν και η πράξη τους αυτή είναι πρόστυχη. Και συμπλήρωνε: «αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η κυβέρνηση υποχώρησε γιατί έχει ξεπουλήσει το θέμα του ονόματος με τους Αμερικάνους, και πλέον δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να το αμφισβητεί αυτό, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν είχε την ανδρεία και το θάρρος να πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, να πει στον ελληνικό λαό την άποψή της, και προσπάθησε να κλέψει τις ψήφους των ελλήνων πατριωτών». Η δε Ντόρα Μπακογιάννη ήταν άχρηστη και εθνικά επικίνδυνη.

Από το στόχαστρο του Γεωργιάδη δεν θα μπορούσε βέβαια να ξεφύγει ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παρότι σήμερα είναι «ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε» κάποτε ήταν επίσης προδότης. Φανταστείτε ότι όπως έλεγε σε μια εκπομπή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, είχε μιλήσει για το Μακεδονικό η Αλέκα Παπαρήγα και όχι ο «μεγάλος, ορθόδοξος, έλληνας πατριώτης» όπως αποκαλούσε ειρωνικά τον Σαμαρά. Αναρωτιόταν δε ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μπήκε στη ΝΔ χάρη το άνοιγμα του Αντώνη Σαμαρά σε κάθε λογής ακροδεξιό αν «η ΝΔ με τον Σαμαρά αρχηγό, παραμένει στη γραμμή Καραμανλή για σύνθετη ονομασία». «Δηλαδή» όπως έλεγε, «αν αποδέχεται το Βόρεια Μακεδονία».

Διαβάστε σχετικά: 

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε πως το «μακεδονικό» δεν είναι και μέγα θέμα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…