Newsroom

Newsroom

Γέμισε ο τόπος Χρυσοχοΐδηδες

Η εθνική αντιπροσωπεία, πρέπει ως την Κυριακή να διαβάσει το Πολυνομοσχέδιο, το οποίο αριθμεί περίπου 7.500 σελίδες. Ας αφήσουμε κατά μέρος το τι προβλέπει το νομοσχέδιο αυτό και αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί.

573d7f961dc5249c5c8b4e70

Γράφει ο Φέλιξ

Ας κάνουμε επίσης την παραδοχή πως απαξάπαντες οι Έλληνες βουλευτές, από τον Άδωνη έως τον Θεοδωράκη είναι όλοι τέρατα ευφυίας και έχουν αναπτύξει πρωτοφανή ικανότητα πρόσληψης και αντίληψη.

Πρέπει ωστόσο να διαβάσουν μέσα σε τρεις μέρες 7.500 σελίδες, δηλαδή 2.500 την ημέρα. Αν υποθέσουμε ακόμη πως ως άγρυπνοι φρουροί της Δημοκρατίας δεν θα κοιμηθούν αλλά θα διαβάζουν νυχθημερόν, τότε αυτό σημαίνει πως πρέπει να διαβάζουν 1,7 σελίδες το λεπτό. Επί 72 ώρες χωρίς διακοπή. Κάθε λοξοδρόμηση προς την τουαλέτα, το εστιατόριο ή την κρεβατοκάμαρα δημιουργεί κινδύνους για τη Δημοκρατία και φαντάζομαι πως αυτό το αντιλαμβάνονται οι Αντιπρόσωποί μας στο Κοινοβούλιο.

Πού καταλήγουμε λοιπόν; Ή πως η Ελληνική Βουλή αποτελείται από διάνοιες (ναι του Αδώνιδος συμπεριλαμβανομένου) ή πως υπάρχει για μια ακόμη φορά εμπαιγμός της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και της νοημοσύνης μας.

Πολύ φοβάμαι επειδή το κοινοβουλευτικό IQ δεν κάνει τη Βουλή ΜENSA, πως θα γεμίσουμε Χρυσοχοΐδηδες. Αυτή τη φορά με αριστερό προφίλ.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…