Newsroom

Newsroom

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: 20 χρόνια "Τρέχουμε Μαζί" στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Μαζί με 51.000 δρομείς στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ γιόρτασε τα 20 χρόνια συμμετοχής του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας. Ως Επίσημος Χορηγός, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ με ενθουσιασμό στήριξε τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους δρομείς, προσφέροντας δροσιά και ενυδάτωση σε όλα τα στάδια της ιστορικής διαδρομής των 42 χιλιομέτρων αλλά και στις διαδρομές των 5χλμ και 10χλμ.

5a12bb301dc52412508b4570

Η Αψίδα Δροσιάς, τοποθετημένη στο σημείο ενεργοποίησης του Ευαγγελισμού, παρότρυνε στους δρομείς να ξεπεράσουν τα όριά τους και να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού. Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πολύτιμος σύμμαχος των δρομέων του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ήταν διαθέσιμο στα σημεία ανεφοδιασμού, προσφέροντας την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζονταν και ενισχύοντας τη φυσική κατάσταση, την αντοχή και την ενδυνάμωσή τους.

Για δεύτερη χρονιά έτρεξε φέτος και η ΑVRA Running Team με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε Μαζί» και τη συμμετοχή 520 εργαζόμενων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Θέλοντας να δώσουν ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, 5 μέλη της AVRA Running Team συνόδευσαν 5 μέλη της MDA Hellas, στον αγώνα των 5km, στηρίζοντας έτσι το έργο του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις. 

Στο περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, περίμεναν τους επισκέπτες πολλές εκπλήξεις: Εκεί βρέθηκε ο καλαθοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος φωτογραφήθηκε με δρομείς και θεατές όλων των ηλικιών, επιβραβεύοντας την αξία της συμμετοχής στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Συμμετέχοντας στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας μαζί με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έγινα και εγώ ένα με τους δρομείς. Οι χιλιάδες συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεπέρασαν τα όριά τους, συναίσθημα που μου είναι κι εμένα οικείο. Είτε στο γήπεδο, είτε στο δρόμο, κάθε αθλητική προσπάθεια μετράει».

Επιπλέον, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διοργάνωσε εκεί το ΑΥΡΑ Running Challenge, ένα διαδραστικό παιχνίδι που καλούσε τους συμμετέχοντες να τρέξουν μία εικονική διαδρομή 10χλμ. Ήταν μία προσομοίωση ενός πραγματικού αγώνα τρεξίματος με τους συμμετέχοντες να τρέχουν σε στατικούς μαγνητικούς διαδρόμους. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ , με αυτό τον τρόπο, χάρισε την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής σε έναν αγώνα δρόμου μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή διαρκούσε ο κάθε γύρος του παιχνιδιού.

Το Φυσικό Μεταλλικό ΑΥΡΑ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με 20 χρόνια αδιάκοπης, περήφανης παρουσίας και δημιουργικής συμβολής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, αποδεικνύουν έμπρακτα την προσήλωσή τους στις αξίες του αθλητισμού, προάγοντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 27 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr και www.youtube.com/avrawater

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το mega plant Σχηματαρίου και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite καθώς και το μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, καθώς και αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Αρπάχτηκαν on air Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη» (video)

Τζίμα Πρετεντέρης

Αρπάχτηκαν on air Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη» (video)

Για τη βουλευτική ασυλία και τη δικαιοσύνη στην περίπτωση του Αχιλλέα Καραμανλή αρπάχτηκαν η Ράνια…

Τέμπη: Λαϊκισμός Σκέρτσου – Εμφανίσθηκε με φωτογραφία του αδικοχαμένου του αδερφού

akis skertsos

Τέμπη: Λαϊκισμός Σκέρτσου – Εμφανίσθηκε με φωτογραφία του αδικοχαμένου του αδερφού

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει συμπάθειες και συμπόνοια, ο γαλάζιος Υπουργός σύγκρινε την πρόβλημα…

Πύρρος Δήμας: Ξεσήκωσε το Twitter αλλά όχι για κάποιο μετάλλιο – Τα σχόλια για τους φράχτες που έφεραν αντιδράσεις

Πύρρος Δήμας

Πύρρος Δήμας: Ξεσήκωσε το Twitter αλλά όχι για κάποιο μετάλλιο – Τα σχόλια για τους φράχτες που έφεραν αντιδράσεις

Μια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια υποψηφιότητα και δυο αναρτήσεις για τον φράχτη στον…

Βασιλικός αναλυτής για Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Κέιτ

Βασιλικός αναλυτής για Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Ο Βέλγος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας…

Πρωτοφανές κύμα οργής για τον Καραμανλή και τα χειροκροτήματα της ντροπής: «Για γερά στομάχια η ομιλία του» – Χιλιάδες αναρτήσεις

Καραμανλής

Πρωτοφανές κύμα οργής για τον Καραμανλή και τα χειροκροτήματα της ντροπής: «Για γερά στομάχια η ομιλία του» – Χιλιάδες αναρτήσεις

Δεν ξέρουμε τι ήταν χειρότερο, τα όσα είπε ο Καραμανλής ή τα χειροκροτήματα από τους…

Α. Μπίνης: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του οργανισμού διερεύνησης σιδηροδρομικών ατυχημάτων

240327221854 athanasios mpinis 270324 1024x574 1

Α. Μπίνης: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του οργανισμού διερεύνησης σιδηροδρομικών ατυχημάτων

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η παραίτηση του Αθανάσιου Μπίνη σχετίζεται…