"Φωτιά" πήραν τα πληκτρολόγια των Γερμανών για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ήταν το πρόσωπο που απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλο τους χρήστες του διαδικτύου στην Γερμανία, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της μηχανής αναζήτησης «Google».

5a421f901dc5243a518b45c1

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν η πιο συνήθης αναζήτηση προσώπου για το 2017, ενώ ακολούθησαν η μπλόγκερ Σιρίν Νταβίντ, η τουρκικής καταγωγής παίκτρια του Big Brother, μοντέλο και παρουσιάστρια Κάντερ Λοτ, η τραγουδίστρια και νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision Λένα Μάιρ-Λάντρουτ, η τραγουδίστρια Μιρέιγ Ματιέ, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Ουσμάν Ντεμπελέ, ο αυστριακός τραγουδιστής Πέτερ Κράους, η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) Αλίς Βαϊντέλ, η ηθοποιός και μνηστή του Πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μαρκλ και ο παίκτης του Big Brother Φλόριαν Βες.

Σε ό,τι αφορά άλλα θέματα, η πιο δημοφιλής αναζήτηση αφορούσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του 2018, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι εκλογές. Στις αναζητήσεις με ερώτηση, το ζήτημα που απασχόλησε περισσότερο ήταν «πού παντρεύτηκε ο (τερματοφύλακας της εθνικής και της Μπάγερν) Μανουέλ Νόιερ;».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…