"Φτερά" έκαναν εννέα αυτοκίνητα του… Τζέιμς Μποντ

Χρυσές δουλειές έκαναν άγνωστοι, οι οποίοι έκλεψαν από ένα γκαράζ στο Ντίσελντορφ, εννέα πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν…

boind car

Χρυσές δουλειές έκαναν άγνωστοι, οι οποίοι έκλεψαν από ένα γκαράζ στο Ντίσελντορφ, εννέα πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Spectre». Η κλοπή έφερε καθυστέρηση στα γυρίσματα της ταινίας. 

Μεταξύ των οχημάτων είναι πέντε Range Rover Sport, αξίας 630.000 λιρών, τα οποία είχαν σχεδιαστεί ειδικά για το νέο φιλμ του Μποντ. Σύμφωνα με την «Daily Express», η κλοπή μπορεί να καθυστερήσει τα γυρίσματα της ταινίας ενώ η γερμανική αστυνομία δεν έχει στοιχεία για την υπόθεση. 

«Είμαστε ενήμεροι για την κλοπή ενός αριθμού Range Rovers στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Πρόκειται για μια εγκληματική πράξη και η αστυνομία διεξάγει πλήρη έρευνα», ανακοίνωσε η Land Rover. 

Η χρήση των αυτοκινήτων θα ήταν στις Άλπεις, μίας εκ των περιοχών όπου θα γυριστούν οι σκηνές του «Spectre». Οι άλλες πόλεις των γυρισμάτων είναι το Λονδίνο, η Ρώμη, η Πόλη του Μεξικού και η μαροκινή Σαχάρα.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ταινίας για τα αυτοκίνητα, η Aston Martin DB10, παραμένει ασφαλής. Το μοντέλο κατασκευάστηκε ειδικά για την συγκεκριμένη ταινία ενώ έχουν παραχθεί μόνο δέκα ίδια στον πλανήτη.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…