Newsroom

Newsroom

Φόρεσε γάντια για να ταΐσει παιδιά,φορείς του AIDS

Θύελλα στα social media προκάλεσε η εμφάνιση της Μις Νότιος Αφρική σε ορφανοτροφείο του Γιοχάνεσμπουργκ που φιλοξενεί παιδιά, φορείς του AIDS, φορώντας γάντια μιας χρήσης.

5964b75d1dc5242b748b4751

Η Ντέιμι Λι Νελ Πίτερς έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι σε κατηγορίες για ρατσισμό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, στο κέντρο στο Γιοχάνεσμπουργκ φόρεσε γάντια για λόγους υγιεινής σερβίροντας γεύματα στα πλαίσια φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Η 22χρονη “βασίλισσα της ομορφιάς” επεσήμανε ότι φορούσε γάντια μίας χρήσης για λόγους υγιεινής καθώς είχε να κάνει με φαγητό, αλλά το Twitter είχε ήδη εξαπολύσει εκστρατεία εναντίον της με πολλούς να της προσάπτουν ότι είναι ρατσίστρια ή πως φοβάται να αγγίξει τα παιδιά λόγω της ασθένειας.

Το κοινοτικό κέντρο που φιλοξενεί τα ορφανά παιδιά χαρακτήρισε την επίθεση γελοία και έσπευσε να υπερασπιστεί την Νελ Πίτερς τονίζοντας πως όλοι φορούν γάντια για λόγους υγιεινής κατά την προετοιμασία των γευμάτων. 

“Θέλω μόνο να ξεκαθαρίσω κάτι. Όλοι οι εθελοντές στην περιοχή φορούσαν γάντια επειδή μας είπαν ότι αυτό ήταν το σωστό από τη στιγμή που δουλεύαμε με φαγητό και προσφέραμε φαγητό σε μικρά παιδιά. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που φόρεσα γάντια. Για λόγους υγιεινής. Πιστεύω πραγματικά ότι οι προθέσεις μου έχουν παρεξηγηθεί. Αυτό που είναι σημαντικό για εμένα σήμερα είναι ότι 300 παιδιά πήραν ένα σωστό γεύμα οπότε είμαι θλιμένη που οι προθέσεις μου έχουν παρεξηγηθεί και μπορώ μόνο να ζητήσω συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον”, τόνισε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…