Newsroom

Newsroom

Financial Times: Αντώνη, κάτσε φρόνιμα

Όπως λέγαμε και χθες, η Ευρώπη έχει… τρομάξει από τις “κόκκινες γραμμές” Σαμαρά και, σύμφωνα με τους Financial Times, εκφράζονται…

Όπως λέγαμε και χθες, η Ευρώπη έχει… τρομάξει από τις “κόκκινες γραμμές” Σαμαρά και, σύμφωνα με τους Financial Times, εκφράζονται φόβοι ότι ο πρωθυπουργός μπορει να επιστρέψει στο αντιμνημονιακό παρελθόν του.

Η ίδια εφημερίδα επανέρχεται με νέο της άρθρο, με τίτλο “Η Ελλάδα αντεπιτίθεται”, και νουθετεί τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει πίσω στη σκληρή του στάση και να προσέχει τις “μάχες” που θα διαλέξει.

“Το ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς νιώθει την ανάγκη να “δείξει τα δόντια του” είναι κατανοητό. Η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή είναι τώρα πολύ μικρη”, παρατηρούν οι Financial Times, και επισημαίνουν: “Ωστόσο, ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να προσέχει μην “κάψει” αυτό το χαρτί. Ενώ η ελληνική οικονομία πρόκειται να αναπτυχθεί τον επόμενο χρόνο, οι προοπτικές είναι ακόμα εύθραυστες. Η σταθερότητα του τραπεζικού τομέα εξαρτάται από τη στήριξη της ΕΚΤ. Η κυβέρνηση ελπίζει να επιστρέψει στις αγορές την επόμενη χρονιά, αλλά ρεαλιστικά η  Αθήνα θα παραμείνει εξαρτημένη από ενα δίχτυ ασφαλείας της Ευρωζώνης για το εγγύς μέλλον”.

Και το άρθρο καταλήγει ως εξής: “Η Αθήνα ελπίζει η υπόλοιπη Ευρωζώνη τελικά να συμφωνήσει στην περικοπή του χρέους-“βουνού” της, που είναι κυρίως στα χέρια επίσημων δανειστών (σ.σ. κυβερνήσεις, ΔΝΤ, ΕΚΤ). Αλλά η διατήρηση μίας εποικοδομητικής σχέσης με την Ευρώπη είναι απαραίτητη για να υπάρξουν μελλοντικές παραχωρήσεις. Για την ώρα, ο κ. Σαμαράς ίσως πρέπει να κάνει πίσω στη σκληρή του στάση. Ένας καλός στρατηγός ξέρει ποιες μάχες να διαλέξει”.

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…