Φαήλος προς Άδωνη: "Τους έχεις γλείψει όλους"

Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε στο Facebook μεταξύ του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή το Σκοπιανό, με τον

5965ffa31dc524b9538b4682

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς απάντησε σε σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ αναφορικά με την εθνική θέση του 2008 για το ζήτημα των Σκοπίων, ζητώντας από τον Γεωργιάδη να πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο «να μην ανησυχούν, υπάρχουν άλλα θέματα να σκύψουν και να αντιστρατευτούν το εθνικό συμφέρον, το απέδειξαν και με τις βρομιές κατά Κοτζιά στην προηγούμενη διαπραγμάτευση και με την αμηχανία τους στην τωρινή».

«Αλλά τι να περιμένει κανείς από υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν – Απαρτχάιντ» κατέληξε, ιντριγκάροντας τον τηλεβιβλιοπώλη βουλευτή. 


«Ξέρω ότι συμπαθείς πολύ τον Κοτζιά αγαπητέ από την εποχή που ήσασταν μαζί στο ΠΑΣΟΚ αλλά μην καρφώνεσαι τόσο» απάντησε με ειρωνικό τρόπο ο Γεωργιάδης, προκαλώντας την απασφάλιση του Κρανιδιώτη.

«Πάντα ήσουν ελαφρύς, το ξέρουμε. Τους έχεις βρίσει και τους έχεις γλείψει όλους» σημείωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και πρόσθεσε τα ονόματα: «Τον Καραμανλή, τον Σαμαρά, την ΝΔ, εμένα. Όμως είσαι και κοινός ψεύτης, με ¨ακεραιότητα¨ περιφερόμενου κοπμπέρ εξουσίας».



Για του λόγου το αληθές ανάρτησε και την παρακάτω φωτογραφία: