«Εύγε» σε Κασιδιάρη και απειλές κατά Κονιόρδου από τον εκλεκτό του Μητσοτάκη για την ΕΡΤ

Εκτός από τα εύσημα που είχε δώσει στον χρυσαυγίτη Κασιδιάρη, ο Κωνσταντίνος Ζούλας είχε προκαλέσει και με τις απειλές του κατά της Λυδίας Κονιόρδου

rsz zoulas

Η σημερινή απόφαση του κ. Μητσοτάκη να προτείνει για πρόεδρο της ΕΡΤ τον μέχρι πρότινος υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ζούλα, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, σχετικά με την κατάλυση της όποιας δυνατότητας αντικειμενικής ενημέρωσης.

Το σκηνικό μάλιστα, συμπληρώνει και η πραξικοπηματική κίνηση της κυβέρνησης να ανακοινώσει τους εκλεκτούς της για την ηγεσία της ΕΡΤ πριν καν προχωρήσει σε πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το προφίλ του Κωνσταντίνου Ζούλα που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως επικείμενο πρόεδρο της ΕΡΤ.

Ο αρκετά δραστήριος στα social media, Κωνσταντίνος Ζούλας είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο παρελθόν με δημόσιες τοποθετήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με πρώτη αυτή που έλεγε «Εύγε» στον Ηλία Κασιδιάρη.

«Εύγε Ηλία! Περιέγραψες το πρόβλημα μιας ολόκληρης χώρας σε μιαν μόνον φράση …»! έγραφε ο νυν εκλεκτός της ΝΔ σχετικά με tweet του τότε βουλευτή της Χρυσής Αυγής που έγραφε: «Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου».

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει και άλλο tweet του Κωνσταντίνου Ζούλα, στο στόχαστρο του οποίου είχε μπει η τότε υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

«Αν βγαίνοντας από το θερινό σινεμά, πετύχαινα τη Λυδία Κονιόρδου, νομίζω ότι θα την άρπαζα από την κοτσίδα» έγραφε τότε ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…