Newsroom

Newsroom

Έχετε σκυλάκια; Σας έχουμε ιδέα για αυτήν την Κυριακή

Η πρώτη dog-friendly ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας είναι γεγονός!

590c7fbd1dc524fb588b460b

Οι εταιρείες Greeking.me και Woof Club ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για όλη την οικογένεια μαζί με τα τετράποδα μέλη της!

Από το event αυτό δε θα μπορούσε να λείπει η Sam’s Field, η καλύτερη επιλογή ξηράς τροφής για τα κατοικίδιά μας από την Cosmospet, την εταιρεία που πιστεύει ότι ο σκύλος μας μπορεί να μας ακολουθήσει σε κάθε δραστηριότητα!

Η βόλτα ξεκινάει από το Σύνταγμα στις 15:45 με την αρχαιολόγο και διπλωματούχο ξεναγό Μαριαλένα Χριστοπούλου, η οποία θα μας μυήσει στην ιστορία της Αθήνας, σε γωνιές που συνήθως προσπερνάμε, αλλά κρύβουν πολλά μυστικά που θα ανακαλύψουμε παρέα! Η διαδρομή περιλαμβάνει την ιστορία της πλατείας Συντάγματος, επίσκεψη στην παλαιά και τη νέα Μητρόπολη, τους γρίφους πίσω από τη Ρωμαϊκή Αγορά και τον Πύργο των Αέρηδων, τα μυστικά της Πλάκας και των βυζαντινών εκκλησιών της, ενώ καταλήγει στον λόφο της Πνύκας όπου θα μιλήσουμε για τη ζωή και τη δημοκρατία στην αρχαία Αθήνα.

Εκεί θα μας περιμένει η Έλενα Τσαλικίδου, προπονήτρια σκύλων agility και μέλος της Εθνικής Ομάδας, για μιάμιση ώρα ξεκούρασης αλλά και παιχνιδιού! Οι σκύλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία του agility και να ασκηθούν μέσα από τη θετική επιβράβευση με τον πιο νόστιμο τρόπο, αφού η Sam’s Field έχει φροντίσει να μας προσφέρει το καλύτερο: κάθε κηδεμόνας σκύλου θα παραλάβει ένα σακίδιο γεμάτο με λιχουδιές Sam’s Field Salmon treat skin & coat, πλούσιες σε θρεπτική αξία, μπλουζάκι Sam’s Field, δείγμα τροφής Sam’s Field και άλλα δωράκια!

Την ίδια στιγμή μεγάλα και μικρά παιδιά θα απολαύσουν υπέροχες γεύσεις και χυμούς, ενώ η Μαριαλένα θα συντονίζει ένα υπαίθριο παιχνίδι – quiz σχετικό με όλα όσα μάθαμε στην ξενάγηση, μοιράζοντας καταπληκτικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες!

Μια εξαιρετική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια. Σας περιμένουμε!

Κόστος συμμετοχής: 30 Ευρώ για ενήλικες και δωρεάν για παιδιά.

Δηλώσεις συμμετοχής στο event της ξενάγησης στο Facebook που θα βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/events/1281343201972767/