Newsroom

Newsroom

Έβγαλε πάλι τσάρκα την Αγία Ζώνη για να "θεραπευτεί"

Την πρώτη φορά που είχε μετατρέψει την Αγία Ζώνη σε περιφερόμενο θίασο, ήταν την δεκαετία του ’90. Τότε, ο Εφραίμ…

Την πρώτη φορά που είχε μετατρέψει την Αγία Ζώνη σε περιφερόμενο θίασο, ήταν την δεκαετία του ’90. Τότε, ο Εφραίμ είχε πείσει τον “πνευματικό” της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου, πως πρέπει να πάνε την Αγία Ζώνη στον άρρωστο Αντρέα Παπανδρέου. Ο άγνωστος Εφραίμ, είχε κατέβει με την Αγία Ζώνη την οποία πήγε για προσκύνημα στον Αντρέα, και στη συνέχεια τον Μητσοτάκη, τον Παπαθεμελή και άλλους. Ανάμεσά τους βέβαια ήταν και οι πιο επιφανείς επιχειρηματίες. Προσκύνησαν όλοι prive και γνώρισαν τον άγιο Εφραίμ. Λίγες μέρες μετά προσκύνησε και ο λαουτζίκος, αφού η Αγία Ζώνη εκτέθηκε σε λαικό προσκύνημα. Ο Εφραίμ έκανε τις πρώτες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, δηλώνοντας πως η Αγία Ζώνη είναι θαυματουργή για την ατεκνία και τον καρκίνο. Φαίνεται πως οι άγιοι και τα λείψανά τους έχουν ειδικότητες όπως οι γιατροί. Το προσκύνημα τότε -όπως είχε πει παλι στις τηλεόράσεις ο Εφραιμ- είχε και χορηγό την LADA.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα του Εφραίμ. Αργότερα τον ανέλαβε ο Θόδωρος Ρουσσόπουλος και η Μάρα Ζαχαρέα, σε αυτά τα “συγκλονιστικά” αφιερώματα για την αγιότητά του στο Mega. Όταν άρχισε να εξελίσσεται το σκάνδαλο Βατοπεδίου (ναι αυτό για το οποίο παραγράφηκαν οι ευθύνες υπουργών με νόμο Βενιζέλου, για να μην ξεχνιόμαστε), η Αγία Ζώνη βγήκε και πάλι στη γύρα. Ένας από τους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο στο σκάνδαλο, σύμβουλος του Καραμανλή, έγινε όμηρος του Εφραίμ εξ’αιτίας της αρρώστιας του. Κατέβαζαν την Αγία Ζώνη από το Βατοπέδι και του υποσχόταν πως θα τον θεραπεύσει. Αυτός σε αντάλλαγμα πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην παρέα Εφραίμ.

Ο Εφραίμ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΣΚΑΙ να τον ξεπλύνει, παραμένει ο πυρήνας ενός σκανδάλου. Έτσι έβγαλε και πάλι την Αγία Ζώνη τσάρκα για να θεραπευτεί ο ίδιος.
Την πήγε λοιπόν στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας για προσκύνημα. Εμφανίζεται λοιπόν μαζί με τον Πούτιν μπροστά στην Αγία Ζώνη. Το συμπέρασμα για όποιον βλέπει τη φωτογραφία είναι πως ο μεγάλος ηγέτης της Ρωσίας εμπιστεύεται τον Εφραιμ, που τελικώς τον συκοφάντησαν στην Ελλάδα.


Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Η Μονή Βατοπεδίου, διεκδικεί ένα κομμάτι της Κόκκινης Πλατείας της Μόσχας, ως παλιό Μετόχι. Ο Εφραίμ, αφού προσπάθησε πολλές φορές κατάφερε τελικώς να πείσει τον Πούτιν πως δεν θα διεκδικήσει το κομμάτι αυτό της Κόκκινης Πλατείας. Η κοινή συμφωνία προέβλεπε το ξέπλυμα του προφίλ του Εφραίμ. Επιστρατεύητκε λοιπόν η Αγία Ζώνη και οι φωτογράφοι. Αφού “θεραπευτεί” ο Εφραίμ, θα επιστρέψει στην Ελλάδα ως ο άγιος εξομολογητής του Πούτιν και πνευματικός του πατέρας. Ο ίδιος ο Πούτιν (αυτή η παλιά αλεπού της KGB) δημιουργεί για τον εαυτό του, το προφίλ του θεοσεβούμενου ηγέτη. Οι καθαροί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Και αν κάτι ξέρουν οι Βατοπεδινοί, είναι από λογαριασμούς. Έχουν μπερδέψει το μπλοκ επιταγών με το προσευχητάρι.

ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΥΣ

Υ.Γ: Όσοι θέλετε περισσότερα, διαβάστε

Βατοπαίδι – Συνωμοσία, Αποκρυφισμός και Εξουσία


Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…