Euroleague: Ήττα για Ολυμπιακό στη Τουρκία – Πάλευε μόνος ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε αρκετά λάθη στο παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά πραγματοποίησε επική εμφάνιση, προσπάθησε μόνος του να γυρίσει το παιχνίδι αλλά η προσπάθειά του δεν αρκούσε στον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε με 60-64 από την Αναντολού Εφές στη Τουρκία. Οι γηπεδούχοι απέχουν μία νίκη από την πρόκριση στο final 4 της Πόλης.

5900ec6a1dc524fe628b456b

Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό να «παίζει τα ρέστα του» και την Αναντολού με νίκη να προκρίνεται καθώς προηγείται με 2-1 των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το πολύ κακό τρίτο 10λεπτο, διάστημα στο οποίο η Αναντολού πήρε διαφορά που έφτασε ακόμη και τους 15 πόντους. Η αρχή είχε γίνει από την δεύτερη περίοδο, διάστημα στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ άστοχοι (συνολικά πέτυχαν 10 πόντους) και συνεχίστηκε στο τρίτο, όπου δεν ήταν κακοί μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα.

Στα τελευταία δύο λεπτά το ματς έγινε θρίλερ, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν κάποια καθοριστικά καλάθια, ιδιαίτερα αυτό με τον Χόνεικατ στα τελευταία δευτερόλεπτα που τους έδωσε διαφορά 4 πόντων. Ο Σπανούλης επιδίωξε με ένα ακόμη τρίποντο στο φινάλε να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ήταν άστοχος και η Αναντολού πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

Κορυφαίος μακράν του Ολυμπιακού ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, που τελείωσε το ματς με 15 πόντους, 9 εκ των οποίων στην τελευταία περίοδο. Ο Μπράινα Ντάνστον με 16 πόντους έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στους Πειραιώτες.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…