Newsroom

Newsroom

Εuphoria Retreat: To πρώτο ολιστικό wellbeing destination spa στην Ελλάδα ανοίγει τον Μάιο στον μύστρα

Το Euphoria Retreat αποτελεί μια νέα τουριστική επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, που έρχεται να αναδείξει την Ελλάδα ως προορισμό διακοπών ευεξίας

5a6769581dc52460278b4594

To Euphoria Retreat ανοίγει τις πύλες του στον Μυστρά Λακωνίας τον Μάιο του 2018 και αποτελεί το πρώτο ολιστικό luxury wellbeing destination spa διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Το Euphoria Retreat συγκαταλέγεται στη λίστα των πλέον αναμενόμενων spa openings σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόκειται για μια τουριστική επένδυση συνολικής αξίας 20 εκατ. ευρώ, με εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, που στόχο έχει να μυήσει τους επισκέπτες του στον κόσμο της ολιστικής ευζωίας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και προγράμματα ευεξίας και spa.

Ο νέος αυτός μοναδικός τουριστικός προορισμός βρίσκεται σε έναν τόπο πλούσιας ομορφιάς με ένδοξη ιστορία και φυσικό κάλλος, στη βυζαντινή πόλη – κάστρο του Μυστρά. Το Euphoria Retreat κατασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και με γνώμονα το σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου. Η αρχιτεκτονική του είναι εμπνευσμένη από το Βυζάντιο, τις εκκλησίες και τις εικόνες του Μυστρά. Αντίστοιχα, τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από τη βυζαντινή εικονογραφία και απόλυτα εναρμονισμένα με τη φύση.

Το Euphoria Retreat θα λειτουργεί σε 12μηνη βάση, απευθύνεται σε κοινό που αναζητά διακοπές ευεξίας, χαλάρωσης και αναζωογόνησης και αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Διαθέτει 45 δωμάτια και σουίτες προδιαγραφών ξενοδοχείου 5*, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 95 επισκέπτες. Το πλέον αξιοθαύμαστο από αρχιτεκτονικής άποψης οικοδόμημα του Euphoria Retreat, είναι το τετραώροφο υπόσκαφο κτίριο του spa, στο οποίο δεσπόζει η επιβλητική σφαιρική εσωτερική πισίνα με υδροθεραπείες, εμπνευσμένη από το θόλο της Αγίας Σοφίας, ενώ επιπλέον διαθέτει Οθωμανικό – Βυζαντινό χαμάμ, σάουνα, tepidarium και ειδικά διαμορφωμένους χώρους θεραπειών. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται επιπλέον εξωτερική πισίνα και χώροι γυμναστικής για Yoga, Pilates και TRX. Επίσης, διαθέτει ένα healthy juice bar και ένα εστιατόριο, του οποίου η κουζίνα βασίζεται στα πρότυπα της τοπικής και Μεσογειακής γαστρονομίας. Το μαγικό τοπίο συμπληρώνει ένα καταπράσινο δάσος, έκτασης περίπου 30 στρεμμάτων, στο οποίο θα πραγματοποιούνται υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα προγράμματα και οι θεραπείες του Euphoria Retreat αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως «όλον» (“holon”), απευθύνονται στο τρίπτυχο σώμα-ψυχή-πνεύμα και βασίζονται στο πάντρεμα της Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής και φιλοσοφίας. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα από πολλά προγράμματα ή τα Signature Retreats της επιλογής τους, ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες και επιθυμίες, και πάντα υπό την καθοδήγηση της ομάδας ειδικών, που αποτελείται από ιατρούς, mentors, διατροφολόγους, θεραπευτές, γυμναστές, κ.α. Τα προγράμματα του spa περιλαμβάνουν κατηγορίες όπως detox, wellbeing, weight loss, αντιγήρανσης, φροντίδας προσώπου, Yoga, γυμναστικής, κ.α. Τέλος, τα Signature Retreats αποτελούν αποκλειστικά προγράμματα του Euphoria Retreat, που θα πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τη διάρκεια κάθε μήνα και θα προσφέρουν μια πολυεπίπεδη εμπειρία και πορεία προς την επίτευξη της πνευματικής, συναισθηματικής και σωματικής μεταμόρφωσης.

Το σύμπλεγμα του Euphoria Retreat αναμένεται να απασχολεί δυναμικό 85 ατόμων και ο στόχος είναι ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων να προέρχεται από την τοπική κοινότητα. Επιπλέον, η βάση προμηθευτών της μονάδας θα προέρχεται κυρίως από τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς, με στόχο την αγαστή συνεργασία με τοπικούς φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους.

Η νέα τουριστική επένδυση στον Μυστρά Λακωνίας αναμένεται να εμπλουτίσει και να επεκτείνει τη γκάμα των τουριστικών υπηρεσιών και εμπειριών στους επισκέπτες και να ανοίξει νέους ορίζοντες στον εναλλακτικό τουρισμό, προσδίδωντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στον τόπο. Οι ήδη προγραμματισμένες εκτεταμένες ενέργειες προβολής του Euphoria Retreat στις αγορές του εξωτερικού, στόχο έχουν να συμβάλλουν συνολικά στην προβολή του Μυστρά και της ευρύτερης περιοχής στις διεθνείς αγορές, να αναδείξουν την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου και να ενισχύσουν την εικόνα και την αναγνωρισιμότητά τους.

Το Euphoria Retreat αποτελεί μια αμιγώς ελληνική επιχειρηματική πρωτοβουλία, εγχείρημα της Μαρίνας Εφραίμογλου, η οποία μετά από πολυετή πορεία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τα τελευταία 14 χρόνια έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον της στον κόσμο της ολιστικής ιατρικής και του wellbeing, με σπουδές Κινέζικης Ιατρικής και μακροχρόνια εκπαίδευση, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στις εναλλακτικές θεραπείες. Το Euphoria Retreat, αποτελεί τη φυσική συνέχεια της προσωπικής πορείας της Μαρίνας Εφραίμογλου στο χώρο του wellbeing.

Η ίδια αναφέρει «Θέλοντας να δημιουργήσω ένα κέντρο ευεξίας για ανθρώπους που αναζητούν την πραγματική αλλαγή τόσο σωματικά και πνευματικά, όσο και ψυχικά, επισκέφτηκα μια σειρά από πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους κέντρα ευεξίας και spa σε όλο τον κόσμο. Κάθε φορά αισθανόμουν ότι κάτι έλειπε, όχι τόσο από τις υπηρεσίες και τις θεραπείες, αλλά από την ψυχή του ίδιου του μέρους. Στη μακρόχρονη αναζήτησή των βάσεων για να μπορέσω να δημιουργήσω το Retreat, ανακάλυψα ότι η απάντηση στο ερώτημά μου βρισκόταν στην ελληνική μου κληρονομιά, στον τόπο μου. Ένας τόπος με εξέχουσα θέση στην ιστορία, ένας τόπος με ποικιλία φυσικών αγαθών και πνευματικότητα, που έδωσε στους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους την έμπνευση να βλέπουν τη ζωή ως μια αδιάκοπη ευκαιρία για ανάπτυξη και εξερεύνηση. Αυτό ακριβώς είναι που εμπνέει και τη δική μας φιλοσοφία γύρω από αυτό μας το εγχείρημα, το όνομα του ‘Euphoria Retreat’, αλλά και όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί μέσα σε αυτό».

Περισσότερες πληροφορίες για τη φιλοσοφία, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του Euphoria Retreat, μπορείτε να βρείτε εδώ: www.euphoriaretreat.com 

Φωτογραφίες του Euphoria Retreat μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.euphoriaretreat.com/en/gallery

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κώστας Τριανταφύλλης, Tourism Marketing Account Director, Mindhaus, τηλ. 210 72 49 000, email: [email protected]











Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…