Εθνικές εκλογές το 2014 βλέπει ο Κουβέλης λόγω των νέων μέτρων που έρχονται

Δύσκολα θα αποφύγει την προσφυγή στις κάλπες εντός του 2014 η χώρα εκτιμά ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης…

kouvelis 5

Δύσκολα θα αποφύγει την προσφυγή στις κάλπες εντός του 2014 η χώρα εκτιμά ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης που χαρακτηρίζει εκβιαστικό το δίλημμα που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Δεν είναι μόνο ζήτημα εκλογικών συσχετισμών… Τα νέα μέτρα που έρχονται και που θα αποδομήσουν ακόμα περισσότερο το ήδη απορρυθμισμένο εργασιακό και ασφαλιστικό τοπίο, θα απονομιμοποιήσουν την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και θα αποκαλύψουν τι κρύβεται πίσω από το επικοινωνιακό λούστρο του success story», τονίζει ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».

Ο κ.Κουβέλης προτρέπει τους πολίτες «να αρνηθούν τα διχαστικά και πλαστά διλήμματα που επιστρατεύονται από όλες τις πλευρές» και «να γυρίσουν την πλάτη στα παραπλανητικά διλήμματα , που διχοτομούν την πολιτική ζωή και παραμορφώνουν τις πραγματικές αντιθέσεις».

Το δικό μας μήνυμα, δηλώνει ο κ. Κουβέλης, είναι «δώστε μας δύναμη – για να δώσουμε λύσεις». Εκτιμά δε ότι όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, «τόσο οι πολίτες θα αντιλαμβάνονται ότι στο αδιέξοδο διπολικό σκηνικό που διαμορφώνεται, η ισχυρή παρουσία της ΔΗΜΑΡ και του προοδευτικού πόλου, Προοδευτική Συνεργασία , που συγκροτούμε θα αποδειχθεί πολύτιμη για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία».

Σχολιάζοντας το δίλημμα που έχει θέσει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, το χαρακτηρίζει εκβιαστικό και θεωρεί πως προδίδει πολιτικό πανικό. «Η εκτίμησή μου είναι ότι θα λειτουργήσει ως μπούμερανγκ. ‘Όταν λες στον κόσμο “ψήφισε Ελιά για να μην πέσει ο Σαμαράς”, τότε, αντικειμενικά, τον οδηγείς στον ίδιο τον Σαμαρά», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Όσον αφορά μια πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κουβέλης ξεκαθαρίζει ότι η ΔΗΜΑΡ δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και τονίζει πως οι διαχωριστικές γραμμές «αφορούν πολιτικές με συντηρητικό περιεχόμενο, που καθιστούν το ΠΑΣΟΚ , με την σημερινή πολιτική του έκφραση, δορυφόρο της Νέας Δημοκρατίας

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…