Ξέσπασε η αδελφή της 32χρονης Δώρας κατά του πατέρα της: "Είναι τέρας"

Την έντονη αντίδραση της αδερφής της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια, δεχόμενη 14 μαχαιριές, προκάλεσε η στάση του πατέρα τους.

59e878e51dc524f8508b4680

Η αδερφή της Δώρας, Κωνσταντίνα, σε ανάρτησή της στο Facebook τα ξημερώματα της Παρασκευή, στρέφεται κατά του πατέρα τους λέγοντας:

«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε.


Σε άλλο post της, η αδερφή της άτυχης εφοριακού ζητά βοήθεια απ’ όλους για να βρεθεί ο δολοφόνος της Δώρας. Και απευθύνει την αδικοχαμένη αδερφή της ακόμη ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Αδελφή μου όμορφη ψυχή μου βασανισμένη που μας στήριξες κ μας μεγάλωσες με τις δυνάμεις σου…ήσουν μάνα κ πατέρας μας.. σπούδασες τα αδέλφια σου για να τα δεις κάποια μέρα ψηλά ήσουν σε όλα το στήριγμα μας κ το παράδειγμά μας.. έφυγες άδικα αλλά εγώ σε περιμένω ακόμα.. γιατί μου είχες πει θα γυρίσεις από τη δουλειά.. να πάμε βόλτα.. εδώ είμαι σε περιμένω».


Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 32χρονης Δώρας ζητά από την αστυνομία να ερευνήσει όλες τις υποθέσεις που χειριζόταν η κόρη του στο τμήμα ελέγχου της Α’ ΔΥΟ Πειραιά όπου εργαζόταν, διότι ίσως ο δολοφόνος να σχετίζεται με κάποιες από τις υποθέσεις αυτές.

Η κηδεία της 32χρονης Δώρα θα τελεστεί σήμερα, στις 15:00, στο Β’ νεκροταφείο, εκεί που έχασε τη ζωή της.

Που στρέφονται οι έρευνες

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την αναζήτηση του δράση που σκότωσε την άτυχη κοπέλα με 14 μαχαιριές.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και το γεγονός το νήμα ζωής της 32χρονης εφοριακού να έκοψε μια άλλη γυναίκα, με την οποία είχε ενδεχομένως προσωπικές διαφορές.

Τα τραύματα που φέρει η κοπέλα είναι τόσο βαθιά που σύμφωνα με την αστυνομία δείχνουν πως υπήρχε πολύ μίσος από τον δράστη.

Ωστόσο εξετάζεται και το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα του θύματος, παρά μόνο η ταυτότητα της, την οποία είχε σε μια τσέπη στα ρούχα που φορούσε.

Διαβάστε ακόμη: Ατελείωτος θρήνος για την μητέρα της 32χρονης: Μου είχε πει ότι φοβόταν – Σήμερα η κηδεία

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…