Newsroom

Newsroom

ΕΣΗΕΑ προς ΔΟΛ: Πρωτοφανής συμπεριφορά να μην πληρωθούν όσοι είχαν κάνει επίσχεση

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών στρέφεται κατά της διοίκησης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη η οποία άφησε απλήρωτους δημοσιογράφους, επειδή άσκησαν το δικαίωμα της επίσχεσης για τις αποδοχές που τους οφείλονται.

58adcd561dc5245c228b4689

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, επισημαίνει προς τη διοίκηση του ΔΟΛ, ότι «δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ των εργαζομένων, όταν μάλιστα οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους δίνουν καθημερινά τη μάχη για την ενημέρωση, και με τις δικές τους δυνάμεις άνοιξαν πάλι οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες του ΔΟΛ».  

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής:

“Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η πρωτοφανής συμπεριφορά της ιδιοκτησίας και της διοίκησης του ΔΟΛ, να αφήσει απλήρωτους συναδέλφους, επειδή άσκησαν το δικαίωμα της επίσχεσης για τις αποδοχές που τους οφείλονται.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει στη διοίκηση του ΔΟΛ, ότι δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ των εργαζομένων, όταν μάλιστα οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους, δίνουν καθημερινά μάχη για την ενημέρωση και με τις δικές τους δυνάμεις άνοιξαν πάλι οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες του ΔΟΛ”.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…