Newsroom

Newsroom

Ερωτικό "ξεκατίνιασμα" προέδρου με παίκτη στην Παραγουάη (video)

Αυτή η ιστορία που διαδραματίστηκε στην Παραγουάη και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφορά έναν ερωτικά απογοητευμένο πρόεδρο ομάδας που ένιωσε προδομένος από τον σύντροφό του και ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

5a7c92541dc524b9748b4683

Η ερωτική ιστορία του προέδρου της Ρούμπιο Νου από τη δεύτερη κατηγορία της Παραγουάης, Αντόνιο Γκονσάλες, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Μπερνάρντο Καμπαγέρο αποτελεί πρωτοφανές περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο Facebook διέρρευσαν φωτογραφίες με τους δυο άνδρες γυμνούς στο κρεβάτι, οι οποίες δεν άργησαν να γίνουν viral τόσο στα social media όσο και στις ιστοσελίδες της χώρας, με αποτέλεσμα η προσωπική τους ζωή να βγει στη δημοσιότητα.

Ο Γκονσάλες, αποφάσισε τότε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τον 32χρονο επιθετικό. «Ο Μπερνάρντο είναι ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μου. Όντως είμαστε ζευγάρι και στην αγκαλιά του βρήκα καταφύγιο. Του έκανα όλα τα χατίρια. Αυτοκίνητα, ταξίδια, όμως με πρόδωσε και έφυγε από την ομάδα. Του έδειξα στοργή, αλλά δεν το εκτίμησε. Τώρα θέλει να με εκδικηθεί», δήλωσε ο πρόεδρος.

Ωστόσο, δεν είχε κάνει ακόμα την κίνησή του, και από τη μια στιγμή στην άλλη, από τις δηλώσεις αγάπης και ευγνωμοσύνης, έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον Μπερνάρντο πως δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Μάλιστα κυκλοφόρησαν και βίντεο που… στολίζει τον πρώην σύντροφο του, ενώ κάνει… κουρελόχαρτο το συμβόλαιο του!

«Αυτό είναι το συμβόλαιο σου», φέρεται να λέει. «Κοίτα τι κάνω! Ξέχνα το ποδόσφαιρο και τα λεφτά σου. Να τα βάλεις εκεί που ξέρεις!»

Το περιστατικό έχει συζητηθεί αρκετά στην Παραγουάη, με τον παίκτη να φέρεται πως έχει οικονομικές διαφορές με τον σύλλογο, ενώ παράλληλα θέλησε να πάρει μεταγραφή σε καλύτερη ομάδα. Ο τυφλωμένος από έρωτα πρόεδρος δεν το συζητούσε καν και ο ποδοσφαιριστής τον πίεσε διαρρέοντας μέσω του εκπροσώπου του τις επίμαχες φωτογραφίες, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε προσφυγή για να εξασφαλίσει τα χρήματα και την ελευθέρας του. 



Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…