Newsroom

Newsroom

"Έρως στο Παγκάκι": Ένα βιβλίο-έργο τέχνης περί έρωτος και ονείρων

Πόση τέχνη μπορεί να χωρέσει στις σελίδες ενός μικρού βιβλίου; Ο εικαστικός Αλέξης Κυριτσόπουλος δημιουργεί ένα μοναδικό λεύκωμα, ένα μικρό κομψοτέχνημα για να εκφράσει κανείς την αγάπη του με λίγα, μεστά λόγια και πολλές, μαγευτικές εικόνες.

58a3110e1dc52480548b45db

Τι θα γινόταν αν το «σ’ αγαπώ» στο παγκάκι δεν είναι παρά μια κενή υπόσχεση, ένα σύννεφο, ένα φευγαλέο όνειρο;Μια τρυφερή ερωτική ιστορία, γραμμένη και εικονογραφημένη με μοναδική ευαισθησία, από έναν μεγάλο δημιουργό. Υπέροχες εικόνες, καθεμία και ένα έργο τέχνης, διαδέχονται η μία την άλλη σαν πλάνα κινηματογραφικής ταινίας που αφηγούνται μια ερωτική ιστορία. Ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο γεμάτο έντονα συναισθήματα και ζεστά χρώματα, το ιδανικό δώρο για τους ρομαντικούς και τους ερωτευμένους. Αναζητήστε το στα βιβλιοπωλεία και χαρίστε το με όλη σας την αγάπη στο ταίρι σας. και ονειρευτείτε!

Παράλληλα, στον Άνω Όροφο της Gallery Skoufa (Σκουφά 4, Κολωνάκι, ) στήνεται έκθεση με τα ζωγραφικά έργα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο, η οποία εγκαινιάζεται την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, στις 7:30 μ.μ. Μια καλή αφορμή για βόλτα με τον/την αγαπημένο/η σας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017.

Με μέσο τη ζωγραφική του ο Αλέξης Κυριτσόπουλος εμπνέεται από την αιώνια ιδέα του έρωτα και ξεδιπλώνει μέσα από τα έργα του τις διάφορες πτυχές του. Το ονειρικό στοιχείο εναλλάσσεται με το πραγματικό παρουσιάζοντας με τρόπο χιουμοριστικό, αλλά και με μοναδική ευαισθησία όλες τις διαδοχικές φάσεις και αντιφάσεις μιας ερωτικής ιστορίας. Τρυφερά ενσταντανέ, ερωτικές εξομολογήσεις, σκηνές ονειροπόλησης πραγματοποιούνται εκεί όπου κανείς άξαφνα συναντά και συναντιέται με την επιθυμία. Τα έργα, μέσα από τη ζεστή χρωματική τους παλέτα, πλημμυρίζουν από έντονο συναίσθημα και ρομαντισμό.

Κενή υπόσχεση ή πραγμάτωση ενός ονείρου; Οι εικόνες του Αλέξη Κυριτσόπουλου «μιλούν» από μόνες τους σε μια μαγευτική εικαστική αφήγηση που προσκαλεί τον θεατή να «διαβάσει» τη δική του προσωπική ερωτική ιστορία.


Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…