Εργοδοσία της Forthnet και αστυνομία απέναντι στους εργαζομένους

Καταγγελία της συνδικαλιστικής παράταξης σχετικά με την προσαγωγή συνδικαλιστών του επιχειρησιακού σωματείου της Forthnet από την αστυνομία το πρωί της…

forthnet

Καταγγελία της συνδικαλιστικής παράταξης σχετικά με την προσαγωγή συνδικαλιστών του επιχειρησιακού σωματείου της Forthnet από την αστυνομία το πρωί της Παρασκευής

Καταγγέλλουμε την αυθαιρεσία της διοίκησης της FORTHNET και της αστυνομίας για τις παράνομες προσαγωγές συνδικαλιστών στο αστυνομικό τμήμα Ταύρου. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 14/02/2014, ημέρα απεργιακής κινητοποίησης στον όμιλο FORTHNET, έγινε προσαγωγή συνδικαλιστών του επιχειρησιακού σωματείου αλλά και συνδικαλιστή του κλαδικού σωματείου και μέλους της διοίκησης του ΕΚΑ, μετά από απαίτηση της διοίκησης.

Σε έναν όμιλο που προχωρά σε απολύσεις και νέες προσλήψεις με μισθούς πείνας, που καταλύονται όλα τα εργασιακά δικαιώματα, μία πρέπει να είναι η απάντηση: ενότητα των εργαζομένων και αγώνας ενάντια στο φόβο της εργοδοσίας.

     

Συνδικαλιστές της Αυτόνομης Παρέμβασης και μέλη της Διοίκησης του ΕΚΑ, ήταν παρόντες στην κινητοποίηση των σωματείων, και θα συνεχίσουν να παρέχουν ουσιαστική στήριξη στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και  στα αιτήματα για ακύρωση των απολύσεων, υπογραφή ΣΣΕ με αξιοπρεπείς μισθούς και προστασία των εργασιακών τους δικαιωμάτων.  

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.