Newsroom

Newsroom

Εργαζόμενοι Ευαγγελισμού: Δεν προλαβαίνουμε τους αρρώστους

Για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μίλησε στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη…

evaggelismos 1

Για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μίλησε στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, Ηλίας Σιώρας, με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν.

Όπως σημείωσε ο κ. Σιώρας, ο Ευαγγελισμός είναι ένα νοσοκομείο που θα έπρεπε να είναι δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο κέντρο υγείας, δηλαδή να αντιμετωπίζει σοβαρά περιστατικά όπως εμφράγματα, τροχαία και διακομιδές από άλλα νοσοκομεία, με το κλείσιμο των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ έχει μετατραπεί σε ένα γιγαντιαίο κέντρο υγείας, όπου οι γιατροί καλούνται να εξετάζουν ακόμα και απλά κρυολογήματα.

Όπως σημείωσε, μέσα σε δυο μήνες οι ασθενείς που επισκέφθηκαν τον Ευαγγελισμό αυξήθηκαν κατά 20%, ενώ από αυτούς το 80% αφορούσε σε υποθέσεις πρωτοβάθμιας υγείας. Ο ίδιος ανέφερε πως το προσωπικό δεν επαρκεί και έχει φτάσει σε σημείο απόγνωσης, καθώς κυριολεκτικά δεν προλαβαίνουν να αντιμετωπίσουν στην ώρα τους τα έκτακτα περιστατικά, και επεσήμανε πως έχει μειωθεί κατά πολύ η χρηματοδότηση του νοσοκομείου, γεγονός για το οποίο οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν, όμως οι απαντήσεις που έλαβαν ήταν «μηδέν», όπως σχολίασε.

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»