Έρευνα από τον Άρειο Πάγο για το "καθαρτήριο των ισχυρών" του Εφετείου Πατρών που αποκάλυψε η εφημερίδα Documento

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento τον Φεβρουάριο του 2017 που αναφερόταν στις περίεργες δικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Πατρών, στην τοποθέτηση στο Αρχείο «καραμπινάτων υποθέσεων διαφθοράς και στο «συγχωροχάρτι» που δίδεται με περίεργες δικαστικές αποφάσεις και Βουλεύματα , στους επώνυμους και ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της περιοχής.

58eb5fae1dc524ab578b45d6

Του Μάκη Νοδάρου

Διαβάστε εδώ το σχετικο ρεπορταζ

Με εντολή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανασίου Ακριτίδη διετάχθη έρευνα σε βάθος για πιθανές αξιόποινες πράξεις των δικαστών του Εφετείου Πατρών οι οποίοι σχετίζονται με τις περίεργες δικαστικές αποφάσεις που αναφέρονται λεπτομερώς στο ρεπορτάζ το Documento .

Την έρευνα ανέλαβε ο γνωστός εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Γρηγόριος Πεπόνης ο οποίος , όπως είναι γνωστό, είχε διατελέσει Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος και είχε χειριστεί κατά το παρελθόν πολύ σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς .

Στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας κλήθηκαν από τον κ. Πεπόνη και κατέθεσαν σε αυτόν για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας , οι δημοσιογράφοι του Documento Στέλιος Βορίνας και Μάκης Νοδάρος .

Ο τελευταίος κατέθεσε χθες στον κ. Πεπόνη πάνω από δύο ώρες ενώ παρέδωσε σε αυτόν σημαντικά στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως το ρεπορτάζ του . Αναφερόμενος στο θέμα της έρευνας ο κ. Πεπόνης ανέφερε κατηγορηματικά ότι για όλες τις υποθέσεις που αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento αλλά και για τα υπόλοιπα στοιχεία που παρέδωσε ο Μάκης Νοδάρος, θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος και έρευνα σε βάθος, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στο Εφετείο Πατρών.

Πηγή: apokalypseis.com

Βρήκαμε την πιο κουλ αγγελία ιδιοκτήτη: «Eπιβάλλεται οποιοδήποτε κατοικίδιο, άνθρωποι που αγαπούν το BBQ και μεσίτες ούτε για αστείο»

Αγγελία

Βρήκαμε την πιο κουλ αγγελία ιδιοκτήτη: «Eπιβάλλεται οποιοδήποτε κατοικίδιο, άνθρωποι που αγαπούν το BBQ και μεσίτες ούτε για αστείο»

«ΔΕΝ ψάχνω νοικάρη γενικά και αόριστα. Θέλω το σπίτι να γεμισει ζωή και να το…

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Καταγραφή 22

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Επίθεση στο videoclip της Μαρίνας Σάττι έκανε ο γγ της ομοσπονδίας ταξί