Έρευνα από δικό της τεχνικό σύμβουλο ζητά η οικογένεια Ζέμπερη μετά το άγνωστο DNA που βρέθηκε

Να διορίσουν δικό τους ειδικό γενετιστή ζητά η οικογένεια της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη προκειμένου να ερμηνεύσει τα ευρήματα για το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας της 28χρονης κοπέλας.

5a780b681dc524ce6a8b45b7 1

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η οικογένεια έκανε γνωστό το αίτημα που έχει υποβάλλει μετά το DNA που βρέθηκε στα νύχια της Δώρας Ζέμπερη το οποίο ανήκει σε τρίτο πρόσωπο και όχι στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της.

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας «δεν θέλουμε να μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο».

«Θα επαναφέρουμε το αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος και για άρση του απορρήτου για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σοροπίδη» πρόσθεσε η ίδια.

«Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι ο κατηγορούμενος που έχει ομολογήσει είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας γιατί και οι μεταγενέστερες πράξεις του αυτό δείχνουν» συμπλήρωσε η Γιάννα Παναγοπούλου. 

Από την πλευρά του ο αδερφός της άτυχης Δώρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι «εμείς δεν θέλουμε καμία σκιά πάνω από την άγρια δολοφονία» προσθέτοντας ότι «κατά καιρούς η αδερφή μου είχε φόβους για υποθέσει που ήλεγχε» ενώ επιβεβαιώσε ότι μετέφερε μαζί της στικάκια με υλικό από τις υποθέσεις που ερευνούσε.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…