Newsroom

Newsroom

"Ξέρανε" τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Ο ΠΑΟΚ είπε «ΟΧΙ» στον Ολυμπιακό στην Πυλαία, 78-71, στην 11η αγωνιστική, με τον 34χρονο Αμερικανό γκαρντ Φιλ Γκος να βάζει την «υπογραφή» του, με 23 πόντους (5/11 τρίποντα). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλησίασε στον έναν βαθμό τους «ερυθρόλευκους» που υπέστησαν την 3η ήττα τους στην Α1 και ισοβαθμούν στη 2η θέση με το Λαύριο.

5a5258d21dc5246c2f8b45b0

Με ένα εκπληκτικό Φιλ Γκος που σημείωσε 24 πόντους με 5/11 τρίποντα, αλλά και χάρη στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε στην 2η και την 3η περίοδο (κατά την οποία επέτρεψε μόλις οκτώ πόντους στον Ολυμπιακό) ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 78-71 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με προφανή έλλειψη ενέργειας οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπόρεσαν ποτέ να μπουν στη διεκδίκηση του αγώνα με τον Σπανούλη, τον Μάντζαρη και τον Παπανικολάου να παλεύουν στο φινάλε, αλλά να μην μπορούν ν’ αλλάξουν τη μοίρα του ματς. Με 10/24 τρίποντα τελείωσε ο Δικέφαλος, έναντι 5/23 του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ έκανε μόλις 7 λάθη, έναντι 17 των “ερυθρολεύκων”. Με την 3η του ήττα ο Ολυμπιακός αποχαιρετά μάλλον οριστικά τα όνειρα για πρωτιά στην κανονική περίοδο. 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…