Έψαχνε σαν τον Μητσάρα ο Άδωνις γωνία να φωτογραφηθεί με τη Μέρκελ (ΦΩΤΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και να (μην) προσπαθεί, δεν θα μπορέσει ποτέ να κρύψει τη γραφικότητά του. Είναι κάτι που τον χαρακτήριζε, τον χαρακτηρίζει και θα τον χαρακτηρίζει για πάντα.

59ae6cda1dc524bb478b47c2 2

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σαν ένας άλλος «Μητσάρας» όχι των γηπέδων αλλά του πολιτικού στίβου, έψαχνε τον καλύτερο τρόπο για να «χωθεί» σε κάποια γωνίτσα πίσω από τη Μέρκελ για να βγάλει μια φωτογραφία.

Ο γραφικότατος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι μόνο έκανε ο ίδιος τη διαρροή πως συνάντησε και συνομίλησε με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αλλά προσπαθούσε να πλησιάσει με κάθε τρόπο τη γερμανίδα καγκελάριο για μια και μόνο πολυπόθητη φωτογραφία «πειστήριο».

Τελικά, «τρούπωσε» σε μια γωνίτσα και με συνοπτικές διαδικασίες (τόσο γρήγορες που βγήκε και «φλου») την τσίμπησε τη φωτογραφία με τη γερμανδία καγκελάριο. 

Προφανώς το ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν έχει ιδέα πως τη φωτογραφίζουν αλλά ούτε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι στημένος πίσω της με ένα δικό του είδους χαμόγελου για να αποτυπώσει την όμορφη στιγμή, φαίνεται να μην πτόησαν ούτε λεπτό τον Άδωνη Γεωργιάδη. Μη σχολιάσουμε δε, πως ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της γαλάζιας παράταξης είχε τόσο “καημό” να φωτογραφηθεί με τη Μέρκελ που δεν τον πείραξε ούτε η φωτογραφία του Μάο που του πλαισίωνε το κάδρο! Για την ακρίβεια, τον είχε πάνω ακριβώς από κεφάλι του!


Πάλι καλά βέβαια που δεν κρατούσε κανά πλακάτ ή κανά πανό όπως συνήθιζε ο αείμνηστος Μητσάρας, γράφοντας κάτι του τύπου «Στηρίζω Μέρκελ, στηρίζω Σόιμπλε, είμαι και εγώ εδώ». Κακές φήμες πάντως, τον θέλουν να «ξηλώνει» από τη φωτογραφία το Μαο, και να φτιάχνει ένα μεγάλο κάδρο στο γραφείο του. Μάλλον, για να γίνει ακόμη πιο ξεκάθαρη η στήριξή του σε Μέρκελ και Σόιμπλε.

Το αστείο σκηνικό με τον Άδωνη να «κυνηγάει» τη Μέρκελ συνέβη σε προεκλογική συγκέντρωση του χριστιανοδημοκρατικού CDU. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Άδωνις ήταν καλεσμένος του αντιπροέδρου του CDU, Μίκαελ Φουξ. Όπως «διαρρέει» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε κανά 20 λεπτο με τον Σόιμπλε για την Ελλάδα αλλά και για τις εκλογές στη Γερμανία ενώ είχε και ένα ολιγόλεπτο «τετ-α-τετ» με τη Μέρκελ.

Πάντως η φωτογραφία άλλα μας δείχνει.

Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα:



Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…