Newsroom

Newsroom

Επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ ο Πέρες

Ο Ερνάν Πέρες επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ καθώς στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό υπήρχε ειδική ρήτρα γι΄ αυτό, όπως αναφέρει…

peres 0

Ο Ερνάν Πέρες επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ καθώς στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό υπήρχε ειδική ρήτρα γι΄ αυτό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay.

Ο Παραγουανός επιθετικός είχε αποκτηθεί με μεταγραφή από τους «ερυθρόλευκους», όμως στη συμφωνία είχε προβλεφθεί όρος ότι ο παίκτης θα επέστρεφε στο «κίτρινο υποβρύχιο» σε περίπτωση τραυματισμού, καθώς στις τάξεις της πειραϊκής ομάδας υπήρχε μια «υποψία» λόγω του ιατρικού ιστορικού του παίκτη.

Ο Πέρες, που υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες, θα χειρουργηθεί από τον γιατρό της Βιγιαρεάλ και αν επανέλθει στην πρότερη κατάσταση υπάρχει η δυνατότητα να τον εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους, μέσω μιας πολυσύνθετης συμφωνίας.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…