Newsroom

Newsroom

Επισκεφτείτε τη Λέσβο πιο οικονομικά από ποτέ – Δείτε πώς

Λέσβος. Το πανέμορφο νησί του βορειοανατολικού αιγαίου αποτελεί κάθε χρόνο έναν από τους πιο «ποθητούς» προορισμούς τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους τουρίστες.

579b27541dc524d1588b4ce2

Δίπλα στους τουρκικές ακτές, η Λέσβος είναι το τρίτο σε μέγεθος ελληνικό νησί μετά την Κρήτη και την Εύβοια. Είναι κυριολεκτικά πνιγμένη μέσα στη φύση. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία όρμων, ακρωτηρίων, αρκετών πεδινών εκτάσεων και υδροβιότοπων.

Όταν επισκέπτεται κανείς τη Λέσβο, γοητεύεται επίσης από τον αρχιτεκτονικό πλουραλισμό των κτισμάτων της. Σήμα κατατεθέν της οικιστικής της ταυτότητας αποτελούν αδιαμφισβήτητα τα εξαίσια αρχοντικά που την κοσμούν, δείγματα της οικονομικής ευρωστίας του παρελθόντος.

Ένα εξαιρετικό στοιχείο ντόπιας αρχιτεκτονικής που θα συνεπάρει τον επισκέπτη είναι τα πέτρινα καλντερίμια, γνωστά στο τοπικό ιδίωμα ως «ντοσιμέδες», τα οποία διατηρούν τον πρωτότυπό τους χαρακτήρα κατά κύριο λόγο στα χωριά.


Η Λέσβος διαθέτει αδιαμφησβήτητα πλούσιο και ποικιλόμορφο απόθεμα καλοδιατηρημένου κτιστού περιβάλλοντος. Τόσο η πόλη της Μυτιλήνης, όσο και οι μεγάλες κωμοπόλεις Αγ. Παρασκευή, Πλωμάρι, Πολιχνίτος, Μόλυβος, Αγιάσος, αλλά και τα δεκάδες χωριά σε κερδίζουν από την γραφικότητά τους με τους λιθόστρωτους δρόμους και τα πανέμορφα σπίτια.

Φέτος τον Αύγουστο αλλά και το Σεπτέμβριο, παρέχονται εξαιρετικά οικονομικές τιμές για να επισκεφτείτε τη Λέσβο.

Πολύ προσιτά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα βαλάντια, υψηλής στάθμης καταλύματα σε εξαιρετικές τιμές, μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις και απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας για όλα τα γούστα, εγγυώνται ότι θα καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Οι εξαιρετικές προσφορές για το 2016, έχουν κάνει τη Λέσβο πιο… οικονομική από ποτέ. Ίσως μάλιστα, να σας κοστίσει λιγότερο από το… να μείνετε σπίτι σας.


Στα πλαίσια της προβολής του νησιού, έχει στηθεί από την Πέμπτη, 28 Ιουλίου, ένα ειδικό εκθεσιακό περίπτερο – stand αποκλειστικά για το νησί της Λέσβου. Εκεί, υπάρχει πλούσιο τόσο το κατάλληλο διαφημιστικό υλικό (banners, φυλλάδια, αφίσες, εκπτωτικά πακέτα ακτοπλοϊκών εταιρειών, προσφορές ξενοδοχείων, κ.α.), όσο και αντιπροσωπευτικά προϊόντα του νησιού, προκειμένου να διεξάγονται γευσιγνωστικές δοκιμές στους διερχόμενους.

«Tο τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη και στην Αθήνα μια σειρά από συσκέψεις τουριστικών φορέων του νησιού, προκειμένου να αποφασιστεί η από κοινού με το Υπουργείο Τουρισμού – Ε.Ο.Τ. ακολουθητέα τακτική marketing, ώστε να επιτευχθεί η στο μέτρο του εφικτού, αναστροφή του δυσμενούς κλίματος που έχει δημιουργηθεί για τη Λέσβο λόγου των μεταναστευτικών – προσφυγικών ροών, καθώς και περιορισμός των αρνητικών οικονομικών συνεπειών που υφίσταται το νησί λόγω της μειωμένης προσέλευσης επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό» τονίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, Νεκτάριος Βακάλης.

Ανάμεσα στις πολλές προτάσεις που υιοθετήθηκαν, είναι και η καμπάνια στο metro της Αθήνας, η οποία ήταν μια ευγενική προσφορά της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., ως αντισταθμιστική χορηγία, για τις συνέπειες που υφίσταται το νησί από το τεράστιο βάρος που έχει “σηκώσει”, σε σχέση με το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα.

Η εν λόγω εκστρατεία οργανώνεται σε συνεργασία Δήμου Λέσβου, Επιμελητηρίου Λέσβου και Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής.


Προσφορές

Blue Star Ferries

30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

1+1 δωρεάν εισιτήριο με το πρόγραμμα “CU Around” της Vodafone

2+2 δωρεάν εισιτήρια με το “Vodafone Thank you”

Hellenice Seaways

Δωρεάν εισιτήριο επιστροφής, με το πρόγραμμα “Deals for you” σε συνεργασία με την OTE – COSMOTE

Έκπτωση έως και 50% στις τιμές των καταλυμάτων της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου

Διπλές ημέρες Κοινωνικού Τουρισμού (δηλαδή 10 ημέρες) χωρίς καμία επιβάρυνση




Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ