Επίθεση Τζανακόπουλου σε ΝΔ για την "αριστεία"

Σκληρή απάντηση στις ανακοινώσεις τη ΝΔ για την «αριστεία» έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

58fb582a1dc524524d8b4619

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ λέγοντας μεταξύ άλλων πως η αριστεία των κληρονόμων, ο παρωχημένος εθνικισμός του “Πατρίς – Θρησκεία-Οικογένεια” και το δόγμα τάξη και ασφάλεια, βρίσκουν το ταίρι τους στον φονταμενταλισμό της αγοράς και τον καθημερινό κιτρινισμό.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ευχαριστούμε τη ΝΔ που με τις ανακοινώσεις της, αλλά και τη συνολική αντιπολιτευτική στάση της υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό τις βαθιές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τονίζει:

«Η αριστεία των κληρονόμων, ο παρωχημένος εθνικισμός του “Πατρίς – Θρησκεία-Οικογένεια” και το δόγμα τάξη και ασφάλεια, βρίσκουν το ταίρι τους στον φονταμενταλισμό της αγοράς και τον καθημερινό κιτρινισμό.

Συνεχίστε έτσι».

Οι ανακοινώσεις της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε και σήμερα, Τετάρτη ανακοινώσεις για το περιβόητο πλέον θέμα της «αριστείας». Στη μια εξ αυτών αναφέρεται στις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση ενώ σε άλλη επιτίθεται ξανά στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Η ανακοίνωση για τον Βούτση

«Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον κ. Βούτση.

Σε ένα παραλήρημα ιδεοληψίας, αμφισβήτησε ακόμη και τη θρησκεία του Ελληνικού λαού, παρόλο που ρητά αναγνωρίζεται από το Σύνταγμά μας.

Θα του συνιστούσαμε, αντί να διχάζει την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, να ασχοληθεί με την κοινοβουλευτική λειτουργία την οποία έχει υποβαθμίσει δραματικά. Και βέβαια, με το κύρος του Κοινοβουλίου που δεν δίστασε να πλήξει για χάρη των αναρχικών του Ρουβίκωνα».

Η ανακοίνωση για Γαβρόγλου

«Ο κ. Γαβρόγλου με ένα νέο ρεσιτάλ υποκρισίας και ανευθυνότητας, παίζει με τα νεύρα μαθητών και γονιών.

Το κάνει για να ξεπεράσει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε το “σκανδαλάκι”, όπως ο ίδιος λέει, με την εξαγορά της θητείας του από τη χούντα. Αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή του να βάλει σε λοταρία την ανάδειξη σημαιοφόρων.

Ανακοινώνει πως θα καταργήσουν τις Πανελλαδικές εξετάσεις την μια σε τρία χρόνια και την άλλη σε πέντε. Τότε, δηλαδή, που θα είναι στην Αντιπολίτευση.Με κάλπικες υποσχέσεις προσπαθεί να ξεφύγει από το προσωπικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται».

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…