Newsroom

Newsroom

Επίθεση στο Παρίσι: Αυτός είναι ο δράστης (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας αστυνομικός και δυο σοβαρά τραυματίες άφησε πίσω της η τρομοκρατική επίθεση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι.

58f9d0181dc52405678b4996

Οι αρχές ανέφεραν αρχικά ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο, εκ των οποίων ο ένας σκοτώθηκε από πυρά της αστυνομίας. Ωστόσο, τώρα φαίνεται πιθανότερο ο δράστης να ήταν ένας, αλλά να είχε συνεργούς.

Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε αμέσως το Ισλαμικό κράτος.

Ο δράστης της χθεσινής επίθεσης στο Παρίσι που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά ήταν γάλλος υπήκοος, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών του Βελγίου στο δίκτυο VRT. Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, ήταν γνωστός στις υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας.

Ο εισαγγελέας του Παρισιού ανακοίνωσε ότι ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί, αλλά το όνομά του δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι να εξακριβωθεί εάν είχε συνεργούς. «Η ταυτότητα του επιτιθέμενου είναι γνωστή και έχει ελεγχθεί. Δεν θα την δώσω στη δημοσιότητα διότι συνεχίζονται οι έρευνες» δήλωσε ο Φρανσουά Μολέν.

Όπως έγινε γνωστό από δικαστική πηγή, η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τρία μέλη της οικογένειας του δράστη της επίθεσης κατά του περιπολικού χθες το βράδυ στην Λεωφόρο των Ηλυσίων.

Ένα αστυνομικό έγγραφο που ήρθε στην κατοχή του Associated Press αποκαλύπτει την διεύθυνση στην πόλη Chelles του οικογενειακού σπιτιού του Karim Cheurfi, 39 χρόνων με επιβαρυμένο ποινικό μητρώο.

Στο μεταξύ, ένα δεύτερο άτομο που εκτιμάται πως συνδέεται με την επίθεση παραδόθηκε σήμερα στις Αρχές του Βελγίου.



Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…