Επίθεση Πολάκη σε Βήμα και Νέα για την υπόθεση του αντιπροέδρου του ΣτΕ: "Ποιος εκβιάζει ποιον;"

Νέα επίθεση μέσω facebook εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης σε ΝΔ, αλλά και τις εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΝΕΑ, με αφορμή τα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ για τον οποίο έχει ζητηθεί πειθαρχική έρευνα.

580759611dc5241d1c8b45e5

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας γράφει συγκεκριμένα: «Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να καταλάβει την κυβέρνηση δια του δικαστικού σώματος. Ο,τι δεν κατάφερε με την ψήφο του λαού φαντασιώνεται ότι θα το καταφέρει με δικαστικές αποφάσεις! Είστε βαθιά νυχτωμένοι. Η λαϊκή κυριαρχία δεν ανατρέπεται από σκοτεινά παιχνίδια των παρακέντρων της διαπλοκής».

Στη συνέχεια αναφέρει ότι: «Η Αυγή και το Κόκκινο ποτέ δεν αναφέρθηκαν σε ‘’ροζ σκιές’’ που αφορούν δικαστές σε αντίθεση με το κυριακάτικο Βήμα και το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων του βαρώνου των μίντια Ψυχαρη! Ποιος εκβιάζει ποιον; Σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής προσπαθεί για άλλη μία φορά να συγκροτήσει το ΕΣΡ και η Νέα Δημοκρατία αρνείται! Ποιος υπονομεύει τους θεσμούς και τη Δημοκρατία; Πάρτε το χαμπάρι, δεν κάνουμε πίσω. Η ‘’Ελευθερία’’ της προπαγάνδας υπέρ των 100 οικογενειών που απομυζούν τη χώρα 70 χρόνια τελείωσε».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους